semaver
New member
Lena Meyer-Landrut, ağır bir iş yüküyle ilgili sorunlar hakkında açıkça konuşuyor. Tükenmişlik de bir sorundur. Bu yüzden mi uzun süre sessiz kaldı?
Lena Meyer-Landrut yeni bir podcast’te “Az önce mahvolurdum” diyor. Şarkıcı ve radyo sunucusu Miriam Audrey Hannah arasındaki sohbet 7 Temmuz Cuma günü yayınlandı ve esas olarak akıl sağlığı konusu etrafında dönüyor.
Lena Meyer-Landrut, nasıl bilinçli yaşamaya ve vücut hislerini dinlemeye çalıştığını anlatıyor. 32 yaşındaki, “Yaşamayı öğrenmeniz gereken bu sağlıklı egoizm, daha fazla güce ve güce sahip olmanızı ve sürekli olarak üzerinizde dolaşan o tükenmişlik hissine sahip olmamanızı sağlıyor” diyor.
“Size karşı dürüst olacağım, bunu yapmam”
Meyer-Landrut, “O kadar olumsuz bir çağrışımı olan bu aptal kişisel bakım kelimesi gerçekten önemli” diyor ve ardından bir iş günü sabahın dördünde kalkması gerektiğini ve “tüm gün röportajlar” verdiğini anlatıyor. 16:00’a kadar. Sonra hava alanına inildi: “Çok sinirlendim. Biliyordum: yarın devam edecek. Uçak bir saat rötar yapınca mesaj yazdım: Sana karşı dürüst olacağım, yapmayacağım. çünkü bir çizgiyi geçmeden önce kısayım – ve bu bana fiziksel olarak bir fayda sağlamaz.”
Lena Meyer-Landrut, kendinizle uğraşırken, özellikle stresli durumlarda yeniden düşünmenin önemli olduğunu söylüyor. “Beni yukarı iten herhangi bir ilaç almıyorum, tabiri caizse, ayığım ve sadece vücudumun: Dur!” Şarkıcı diyor. Sağlık ve kendi duygularınız önce geldi. Hayır demeyi ve sonuçlarına katlanmayı öğrenmelisin. Bu da onun için bir süreçti ve ancak kariyerinin ilerleyen dönemlerinde gerçekleşti.
Lena Meyer-Landrut, mola vermenin basit olduğu varsayılan başka bir yönteminin adını veriyor: akıllı telefonu dışarıda bırakmak. Telefonunu bıraktığında bilinçli olarak regl olduğunu, kendine ve çevresine odaklandığını söylüyor. Bu “kapanma” onlar üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Gelecek yılın başında altıncı stüdyo albümü çıktığında dayanabilecek mi, göreceğiz ve turneye çıkıyor.
Çünkü son yıllarda çok daha az görülen ve duyulan şarkıcı için artık daha fazla randevu var. Son röportajında kendisinin de itiraf ettiği gibi, özellikle korona salgını sırasında özel hayata çekildi. Son stüdyo albümünü dört yıldan uzun bir süre önce Nisan 2019’da çıkardı.