“Let’s Dance” izleyicileri Joachim Llambi’den rahatsız

semaver

New member
Joachim Llambi, 17 yıldır katı yargılarıyla biliniyor. Ancak son sayıda “Let’s Dance” jürisi farklı bir yön gösterdi.

Joachim Llambi, ilk sezondan beri “Let’s Dance” jürisinde yer alıyor. Başından beri eski borsacı oldukça eleştirel yorumlarla dikkatleri üzerine çekti. Jüri üyeleri hala onun yanında övgü dolu sözler bulurken, şimdi 58 yaşında olan oyuncu her zaman biraz daha katıydı.

“Beni biraz korkutuyor”

İlk “Let’s Dance” bölümünün üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen jüriyi ikna etmek kolay değil. Ancak son sayıda, Joachim Llambi özellikle cömert – iltifatlarla değil, puanlarla.

Joachim Llambi, GZSZ oyuncusu Chryssanthi Kavazi’ye Paso Doble ile neyi daha iyi yapabileceğini büyük bir sevgiyle anlattı. Ayrıca performansı için ona yedi puan verdi. Kısa bir süre sonra Twitter’da okundu: “Llambi bugün çok iyi, beni biraz korkutuyor.”

Chryssanthi Kavazi ve Vadim Garbuzov bir Paso Doble dansı yaptı.
Chryssanthi Kavazi ve Vadim Garbuzov bir Paso Doble dansı yaptı.

Chryssanthi Kavazi ve Vadim Garbuzov bir Paso Doble dansı yaptı. (Kaynak: Rolf Vennenbernd/dpa)

Chryssanthi Kavazi’nin ardından sıra TV şefi Ali Güngörmüş’e geldi. Ayrıca, bazı izleyicilere geleneksel bir İspanyol dansından çok bir karnaval seansını hatırlatmasına rağmen, bir Paso Doble yaptı.

“Benim için piyangoyu kazanmak gibi”

Yine de performans için Joachim Llambi’den altı puan vardı. Televizyon şefi bile inanamadı. Ali Güngörmüş, değerlendirmenin ardından “Vay vay vay” diye tezahürat yaptı. “Bay Llambi’den ilk kez altı puan alıyorum, bu benim için piyangoyu kazanmak gibi bir şey.”

Ali Güngörmüs ve Christina Luft da Paso Doble dansı yaptı.
Ali Güngörmüs ve Christina Luft da Paso Doble dansı yaptı.

Ali Güngörmüs ve Christina Luft da Paso Doble dansı yaptı. (Kaynak: Rolf Vennenbernd/dpa)

Twitter’da izleyenlerin kafası karıştı. “Bay Llambi’ye ne oluyor?” Örneğin bir kullanıcıya sordu. “Paskalyadan önce bu en fazla dört puan olurdu…” Başka bir kullanıcı şöyle yazdı: “Llambi hasta mı? Dans etmediği için altı puan veriyor.” Ayrıca şunu okuyun: “Alçak malalar açıkça Llambi’den çalındı.”

58 yaşındaki Jens “Knossi” Knossalla ile bir adım daha ileri gitti. Jorge González ve Motsi Mabuse internet yıldızına yedi ve sekiz puan verirken, Joachim Llambi dansına dokuz puan verdi.

Joachim Llambi’nin altı puanına rağmen Ali Güngörmüs “sadece” jüriden 20 puan alarak son sırada yer aldı. Her zaman olduğu gibi son sözü izleyiciler söylüyor. Ama onlar bile yıldız şefi dışarı atılmaktan kurtaramadı. Yedinci bölümde şovdan çıkarıldı.

Ali Güngörmüş’ün yanı sıra Mimi Kraus da cuma günü diziden ayrılmak zorunda kaldı. Son gösteride yıldız seçilmediği için bu sefer iki aday formattan fırladı. Artık yarışan sadece yedi ünlü kaldı. “Let’s Dance”ı kim kazanırsa 19 Mayıs’taki büyük finalde belirlenecek.