semaver
New member
Renata Lusin ara sıra hayranlarını yeni bir saç modeliyle şaşırtıyor. Profesyonel dansçı, uzun süredir cesaret edemediği bir değişikliği gerçekleştirmeye artık cesaret etti.
Renata Lusin beş yıldır RTL için “Let’s Dance” programında dans ediyor. Genellikle uzun, kahverengi saçlarıyla dans pistinde süzülürdü. Ancak 36 yaşındaki oyuncu birkaç hafta önce onlara veda etti. Haziran ayında, yaklaşık 200.000 Instagram takipçisine, saçlarını uzatmadan çıkardığını ve uzatmasız ortaya çıktığını duyurdu. O zamanlar saçları hala omuzlarına düşüyordu.
Artık profesyonel dansçı başka bir değişiklik yapmaya cesaret etti. Salı günü, kuaförlük stüdyosundan Renata Lusin hayranlarıyla iletişime geçti ve onların bir hikaye anketinde oy vermelerine izin verdi: “Daha kısa mı daha uzun mu?” Çoğunluk daha da fazla kesmeyi önerdi ve “Hadi Dans Edelim” aslında makası kullandı.
“Sonunda evlendim ve bunu seviyorum”
Kısa bir süre sonra Renata Lusin sonucu bir gönderide sundu. 36 yaşındaki oyuncu artık bob giyiyor. Işık dalgaları çenesine zar zor ulaşıyor. Dansçı, paylaşımına “Hiç bu kadar kısa saçlarım olmamıştı” diye yazdı.
Renata Lusin bir süredir bu adımı düşünüyor gibi görünüyor çünkü şunu ekliyor: “Sonunda evlendi.” Her halükarda sonuçtan memnun: “Bunu sevdim” diye heyecanlandıran TV yıldızı, takipçilerine “Ne diyorsunuz?” diye soruyor.
Cevaplar açık. Yorumlarda iltifatlar ve kalp-göz emojileri sıralanıyor. “Çok daha iyi görünüyor, çok güzel”, “Bu sana çok yakışmış” veya “Vay canına, her şeyi giyebilirsin” pek çok iltifattan sadece birkaçı. Gönderi şimdiden neredeyse 7.000 kez “beğenildi”.
Her hafta yeni bir görünüm
Renata Lusin’in yeni bir görünüm sunduğu ilk sefer değil. Son zamanlarda dansçı, Instagram’da çok farklı saç stilleri ile görülebildiği birkaç eski fotoğraf yayınlamıştı. Bazen düz, bazen kıvırcık, bazen kâküllü veya toplu. Aslında dansçının saçları hiçbir zaman şimdiki kadar kısa olmamıştı.
Fotoğraf serisinin altında saç uzatmalarından neden ayrıldığını da açıkladı. RTL yıldızı, “Yazın ilk olarak saçlarımın iyileşebilmesi için uzatmaları çıkardım. Ancak her hafta yeni görünümler denemek çok eğlenceliydi” dedi.
Renata Lusin, 2018’den beri “Let’s Dance” ile dans ediyor. Son yıllarda hep ilk 3’e girmeyi başardı. Hatta Rúrik Gíslason ile 2021’de birincilik elde etti. Kocası Valentin Lusin de “Let’s Dance”de profesyonel olarak dans ediyor “. Bu yılki sezonu dans partneri Anna Ermakova ile kazanmayı başardı.