Liam Payne'in kız kardeşi duygusal bir mesajla konuşuyor

semaver

New member

One Direction şarkıcısı Liam Payne'in beklenmedik ölümünün ardından kız kardeşi konuştu. Ruth Gibbins Instagram'da dokunaklı sözler yazdı.

Geç One Direction yıldızı Liam Payne'in kız kardeşi Ruth Gibbins, Cumartesi günü çevrimiçi bir hizmette erkek kardeşine duygusal bir mesaj yayınladı. Gibbins Instagram'da “Beynim olanları işlemeye çalışıyor ve nereye gittiğinizi anlamıyorum” diye yazdı.

Gibbins dünyanın kendisi için yeterince iyi olmadığını hissettiğini açıkladı. “Son yıllarda size karşı olanların üstesinden gelmek için sıklıkla çok fazla çaba harcamak zorunda kaldınız.” Kardeşinin “sadece sevilmek istediğini” ve müziğiyle insanları mutlu ettiğini ekledi. “Liam beni her an arayabileceğini biliyordu ve ben de onu almak için her şeyi bırakırdım” diye yazdı.

Cuma günü şarkıcının babası, Liam Payne'in üç gün önce üçüncü kattaki balkonundan düştüğü Buenos Aires'teki oteli ziyaret etti. Geoff Payne ilk olarak 31 yaşındaki adamın cesedinin tutulduğu morgu ziyaret etti. Daha sonra otele gitti ve hayranların mumlardan, çiçeklerden, mektuplardan ve fotoğraflardan oluşan bir tür sunağa ulaştığı kaldırımda durdu.

Çok sayıda müzisyen, hayran ve ayrıca İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Payne'in ölümünün ardından başsağlığı diledi. Cuma günü çevrimiçi Instagram hizmeti üzerinden Payne'in arkadaşı Kate Cassidy, “Son birkaç günde hiçbir şey gerçek gibi gelmedi” dedi. “Liam, meleğim, sen her şeyimsin (…) Seni hayatımın geri kalanında sevmeye devam edeceğim.”