Lilly Becker, duygularını ağlar ve açıklar

semaver

New member
Finalden kısa bir süre önce

Lilly Becker Jungle Camp'te Ağlıyor

09.02.2025 – 8:07Okuma Süresi: 2 dakika.

Lilly Becker: 16. günde Lilly Becker gözyaşları geliyor.

Resmi büyütmek

Lilly Becker: 16. günde model gözyaşlarına kapılıyor. (Kaynak: RTL)

Orman kampında bir buçuk hafta sonra, Lilly Becker kendini ilk kez duygusal tarafından gösterir. Gözyaşları bir konuda geliyor.

Orman kampında bir kabuk, bağlı ve sık sık ağladı. Örneğin, Maurice Dziwak, Sonja Zietlow ve Jan Köppen'den “belki” aldığında gözyaşlarıyla savaştı. Jörg Dahlmann, seyircilere merhum annesi Alessia Herren'i anlattığında ağladı, çünkü ailesini özledi.

Öte yandan Lilly Becker, son iki hafta içinde orman testlerinde ve kamp ateşinin etrafında iyi bir ruh halinde her zaman savaşçı olmuştur. Ancak 16. günde Hollanda modeli bir soru üzerinde çok duygusal hale geldi. 48 yaşındaki Avustralya Busch'taki zamanı gözden geçirmesi gerektiğinde, gözyaşları ona geldi.

“En güzel anlardan biri, çok sayıda yıldızımız, akşam birlikte pişirdiğimizde sevinç aldığımız zamandı. Düşünmek zorunda değildim, şu anda olabilirdi,” dedi Lilly Becker orman telefonunda. Gösteriye katıldığı için mutluydu. Birçoğu ona tavsiye ederdi.

“Ayrıldıktan sonra her şeyi kendi başıma yapmak ve tekrar başlamak zorunda kaldım. Uzun süre orman hakkında düşündüm. Herkes şöyle dedi:” Yapma! O zaman çöpsin. “Ama dedi ki:” Lilly,, Olduğun gibi.

Önceki yıllarda olduğu gibi, orman kampı Sonja Zietlow ve Jan Köppen tarafından yönetiliyor. Bununla birlikte, yayın istasyonu 2025'te yeni: 21 yıllık IBE tarihinde ilk kez, RTL tüm bölümleri saat 20: 15'te gösteriyor Final, bir gün sonra yeniden birleşme 9 Şubat'ta gerçekleşiyor.

Geçen yıl, balıkçılık olmayan şarkıcı Lucy Diakovska Krone ve Zepter'i aldı. Ayak izlerine kim girecek? Şimdi 100.000 Euro ödül para yarışında sadece üç finalist var. Jürgen Hingsen, Nina Bott, Sam Dylan, Jörg Dahlmann, Anna-Carina Woitschack, Maurice Dziwak ve Yeliz Koc ve şimdi de Edith Stehfest ve Timur ülker-Left the Jungle Camp.