Lily-Rose Depp çıplak bir elbiseyle, üstsüz – 90’lardaki Kate Moss gibi

semaver

New member
“iD” dergisi için Lily-Rose Depp, 90’lı yıllarda ortalığı karıştıran bir kıyafetin içine girdi. Fotoğraflarla babasının eski kız arkadaşını hatırlıyor.

Kasım ayında Lily-Rose Depp, Instagram’da yedi milyon takipçisiyle moda dergisi Elle için yaptığı çekimden fotoğraflar paylaştı. Bunun ardından Johnny Depp ve Vanessa Paradis’in kızı hakkında sosyal medya platformunda sessizliğe büründü. Şimdiye kadar.

“Elle” kapağından üç ay sonra, 23 yaşındaki profesyonel bir çekim sırasında çekilmiş fotoğrafları tekrar paylaşıyor. Lily-Rose Depp bu kez “iD” dergisi için poz veriyor ve aktrisi özellikle açıklayıcı bir yönden gösteriyorlar.

İlk fotoğrafta Lily-Rose Depp sadece Chanel kot pantolon giyiyor. Göğüslerini koluyla kapatıyor. Diğer fotoğraflardan birinde sadece bikini altı giyiyor, diğerinde külot ve deri ceketle görünüyor.

Ama ortalığı karıştıran dördüncü resim. Çünkü fotoğrafta Lily-Rose Depp, olmazsa olmazları bile kapatmayan transparan bir elbise giyiyor. Siyah külotla kombinledi. Görünüm size tanıdık geliyor mu?

Gümüş ışıltılı, şeffaf çıplak elbise, babasının eski kız arkadaşı Kate Moss tarafından çoktan giyilmişti. Model, 1993 yılında Elite Model Agency’nin Yılın Bakışı partisinde bu görünümü giydi. Bir yıl sonra Kate Moss, Johnny Depp ile çıkmaya başladı. İkisi 1994 yılına kadar bir çiftti.

Kate Moss zaten doksanlarda elbiseyi giymişti.
Kate Moss zaten doksanlarda elbiseyi giymişti.

Kate Moss zaten doksanlarda elbiseyi giymişti. (Kredi: Dave Benett/Getty Images)

Lily-Rose Depp’in hayranları, gönderinin altındaki yorumlar bölümünde yer alan haraçtan çok memnun. Bir Instagram kullanıcısı, “Bu gönderinin tamamı bana 90’ların Kate Moss havasını veriyor” yorumunu yaptı. Başka bir kullanıcı “Ona çok benziyor” dedi.

“Kate Moss İkizi”

Bir başkası şaka yaptı: “Ne kadar ironik: Vanessa Paradis + Johnny Depp = Kate Moss’a benziyor”. Kate Moss’un ayrılmasından dört yıl sonra Johnny Depp, Vanessa Paradis’e aşık oldu. 1999’da ikili ilk kez ebeveyn oldu ve kızı Lily-Rose dünyaya geldi.

Lily-Rose Depp, fotoğrafların amaçlandığı dergiye “Ailem sanatçıdır ve beni her zaman istediğim her şeyi keşfetmem için teşvik ettiler ve beni her konuda desteklediler” dedi. “Küçüklüğümden beri şov yapmayı, giyinmeyi ve etrafta dans etmeyi severdim.”

Şimdi Kate Moss kılığına girdi ve kendini özgürce gösteriyor. Her yerde onaylanmayan görüntüler. Hayranlarından bazıları Johnny Depp’in kızının fotoğraflarını beğenmeyeceğinden şüpheleniyor. Bir takipçi, “Baban kalp krizi geçiriyor ama sen harika görünüyorsun Lily-Rose” dedi. “Johnny Depp neden bunu yapmasına izin veriyor?” diye sordu.