Beykozlu
New member
Mesajını başkalarını cesaretlendirmek için kullanmak istiyor: Lindsey Vonn, Instagram'da kendisinin de zorlu aksilikler yaşadığını gösteren hareketli fotoğraflar yayınladı.
Lindsey Vonn, zamanımızın en seçkin kayak yarışçılarından biridir. Amerikalı etkileyici sayıda zafer ve kupa kazandı. Vancouver'daki 2010 Kış Oyunları'nda yokuş aşağı Olimpiyat zaferi ve 2009'da Fransa'nın Val-d'Isère kentinde kazandığı iki dünya şampiyonluğu şampiyonluğu özellikle unutulmaz. Başarılı kariyerine 2019 yılında son veren Vonn, hâlâ dünya çapında birçok genç sporcu için rol model olarak görülüyor.
Muhtemelen Instagram'daki bir gönderiyle gençleri teşvik etmek istiyor. Mesajı: Hayattaki ciddi aksiliklerden sonra bile, eğer kendinize sıkı bir şekilde inanırsanız yola devam edebilirsiniz. 39 yaşındaki oyuncu ayrıca kariyeri boyunca acı ve yenilgiler yaşadığını gösteren birkaç fotoğraf da yayınladı.
Galerisindeki ilk fotoğrafta onu hastanede tekerlekli sandalyede otururken, sağ dizinde bandaj ve destek çorabı giyerken gösteriyor. Kucağında birkaç pizza kutusu var. Başka bir görüntü Vonn'u hastane yatağında hareketsiz ve kablolu halde gösteriyor; ayrıca, röntgen de dahil olmak üzere yaralarının çeşitli görüntüleri de görülebiliyor. Fotoğraf serisinin sonunda başarılarının iki fotoğrafını da gösteriyor: Vonn kırmızı bir elbiseyle sahnede, koltuk değnekleri muzaffer bir şekilde havada sallanıyor ve bir başka fotoğraf da onu ödüllerinin arasında gösteriyor.
“Ne kadar düşersem düşeyim hep ayağa kalktım”
“Morluklar ve kırıklar yaşadım ama bu süreçten her zaman daha iyi bir insan olarak çıktım. Kaç kez düşersem düşeyim her zaman ayağa kalktım. Ama bunu tek başıma yapmadım. Çok minnettarım. arkadaşlarımın, ailemin ve siz hayranlarımın desteği için. Beni destekleyen insanların olduğunu bilmek en karanlık saatlerimde bana yardımcı oldu. Sonunda geri dönene kadar her gün bir ayağımı diğerinin önüne koymaya çalıştım. olmak istedim… ki bu genellikle dağın zirvesiydi,” diye yazdı Vonn hareketli görüntülerle birlikte. “Hepimiz kendi yolculuğumuzdayız ama incindiğinizde ya da zor bir dönemden geçtiğinizde kendinize inanın ve bundan daha iyi ve daha güçlü bir insan olarak çıkacağınızı bilin. Bunu yapabilirsiniz!”
Mesaj hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Çok sayıda kişi cesaret verici sözlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Yorum sütununda “Çok cesur ve güçlüsün” veya “kahraman” ve “ilham” sözcükleri okunabilir.