semaver
New member
Thomas Müller ve eşi Lisa ayrıldı mı? Cathy Hummels çifti yıllardır tanıyor ve artık bir tahminde bulunuyor.
İlk söylentiler Mayıs ayında Lisa Müller'in kocası Thomas'ı Instagram'da takip etmeyi bırakıp birkaç fotoğrafı silmesiyle ortaya çıktı. Beş ay sonra futbolcu da bu adımı atmaya karar vererek eşini abone listesinden sildi.
Bu, evliliğin sona ermesiyle ilgili spekülasyonları daha da artırdı. Cathy Hummels ayrıca Lisa ve Thomas Müller'in ayrılmış olabileceğine inanıyor. RTL'nin birbirini takip etmeyi bırakmasıyla ilgili soru üzerine ünlü kişi şunları söyledi: “Bilmiyorum ama bunun bir ilişkinin sonunu simgelediğini hayal edebiliyorum. Hala birlikteyseniz neden birbirinizi takip etmeyi bırakıyorsunuz?”
Eğer partneriyle birlikte olsaydı onu takip etmeyi bırakmazdı. Cathy Hummels, “Aynı zamanda ne paylaştığını ve orada neler olduğunu da bilmek istiyorum” diyor. Lisa ve Thomas Müller'e şöyle diyor: “Bazı nedenler olacak…”
Cathy Hummels ve Lisa Müller birbirlerini uzun zamandır tanıyorlar ve zaman zaman tribünlerde birlikte görülebiliyorlardı. İlk fotoğraflar 2012 yılında Avrupa Şampiyonası'nda çekildi. Çünkü fenomenin bir zamanlar Mats Hummels ile ilişkisi vardı. 35 yaşındaki oyuncu, Thomas Müller gibi FC Bayern'de oynadı. 2016-2019 yılları arasında Münih kulübüyle sözleşmeleri bulunan ikili, milli takımda da birlikte oynadı.
2022'de Cathy ve Mats Hummels, ayrılıkla ilgili aylarca süren spekülasyonların ardından evliliklerinin bittiğini doğruladılar. Boşanma kısa bir süre sonra gerçekleşti. Influencer ve profesyonel futbolcu, aşkları bitmesine rağmen hala Instagram'da birbirlerini takip ediyor. İkisinin birlikte bir oğlu var.
Peki Lisa ve Thomas Müller'in ayrılık söylentileri hakkındaki gerçek nedir? RTL'nin bu spekülasyonla ilgili sorusuna 35 yaşındaki oyuncu şunları söyledi: “Ben onun bir uzantısı değilim ve bir el çantası da değilim.” Kocası sessizliğini koruyor.