Lowcarb Ton Balık Tabanlı Pizza (Diyet)(Videolu) Tanımı İçin Materyaller
Hamuru olarak:
Merhabalar arkadaşlar, ????.
Bugün sizlere hamur yoğurmadan pizza nasıl yapılır onun tanımını vermeye geldim.Eşim yeniden sporsalonuna gitmeye başladı ve beslenmesi protein yüklü oluyor. Bu yüzden ona bu biçimde bir pizza yaptım. Sportmenlerin tercih ettiği bir çeşittir. ????.Tarifimi uyguladığınızda yorumunuzu benimle paylaşırsanız ayrıyeten epeyce sevinirim. ????.İzlediğiniz için teşekkür ederim!.Yeni ve değişik tarifler için abone olmayı unutmayın !!!.
Hamuru olarak:
- 3 kutu ton balığı
- 5 yumurta
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
- Yarım kutu soyulmuş doğranmış domates
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- Kekik
- Tuz
- Soğan
- Paprika
- Biber turşusu
- Mozzarella peyniri rendesi
Merhabalar arkadaşlar, ????.
Bugün sizlere hamur yoğurmadan pizza nasıl yapılır onun tanımını vermeye geldim.Eşim yeniden sporsalonuna gitmeye başladı ve beslenmesi protein yüklü oluyor. Bu yüzden ona bu biçimde bir pizza yaptım. Sportmenlerin tercih ettiği bir çeşittir. ????.Tarifimi uyguladığınızda yorumunuzu benimle paylaşırsanız ayrıyeten epeyce sevinirim. ????.İzlediğiniz için teşekkür ederim!.Yeni ve değişik tarifler için abone olmayı unutmayın !!!.
- Hamur olarak tonbalık ve yumurtaları baharatlarla güzelce karıştırıyoruz.
- Bu karışımı yağlı kağıt serili tepsiye döküp pizza tabanı hazırlıyoruz.
- bu biçimdece fırına verip 15 dakika pişiriyoruz ve geri çıkarıyoruz.
- Artık üzerine domates sosunu hazırlayıp tabana yayıyoruz.
- Ben döşediğim materyalleri yazdım lakin aslında istediğiniz gereçleri kullanmakta özgürsünüz! ????
- Pizzayı fırına vermeden üzerine biraz kekik serpiyoruz ve 20-25 dakika daha fırınlıyoruz.
- İşte pizzamız servise hazııır ????