Lucas Cordalis küfür ediyor – aniden farklı bir yüz gösteriyor

semaver

New member
Altı gün boyunca ormanda durarak kampta uyumu sağladı. Ama çarşamba günü Lucas Cordalis iki asistandan bıkmıştı.

Verena Kerth ve Claudia Effenberg zaten ilk bölümlere değindiler. Sadece Gigi Birofio ve Cecilia Asoro iki Münihli kadından rahatsız olmadı, seyirciler de ikiliye ağ üzerinden sövdüler.

Örneğin, İnternet’teki bir kullanıcı “Effenberg ve Kerth gibi sempatik olmayan bir şeyi nadiren gördüm” yorumunu yaptı. Bir diğeri, “Effenberg ve Kerth mükemmel bir uyum … Gerçek yüzlerini her geçen gün daha fazla gösteren gerçek gıybetçiler” dedi.

“Her biri diğerinden daha yüksek sesle bağırır”

Altıncı günde, Lucas Cordalis artık kendini toparlayamaz. Claudia Effenberg, Verena Kerth, Papis Loveday ve Tessa Bergmeier orman testi için ayrılırken, diğer sekiz sakin kamp ateşinin etrafında birlikte oturuyor. Cecilia Asoro şöyle diyor: “Vay, ne kadar sakin.”

Claudia Effenberg ve Verena Kerth, orman kampında omuz omuza.
Claudia Effenberg ve Verena Kerth, orman kampında omuz omuza.

Claudia Effenberg ve Verena Kerth, orman kampında omuz omuza. (Kaynak: RTL+)

Lucas Cordalis de sakinliği fark ediyor: “Konuşacaksın. Yoksa burada çok vahşi bir gürültü var. Herkes birbirinden daha yüksek sesle bağırıyor ve gittikçe yükseliyor.” Djamila Rowe ve Gigi Birofio da küfür grubuna katılıyor.

Lucas, yaptıkları her şey hakkında her zaman yorum yaptıkları için Verena Kerth ve Claudia Effenberg’i taklit ediyor. Müzisyen, “Sadece çamaşır yıkadım ya da sadece şunu yaptım ve bunu yaptım. Çocuklar. Amin. Yaptığınızı biliyorum. Gördüm, buradayım” dedi. “Sabahtan akşama, bazen iyidir.”

“Bazen çok fazla”

Orman telefonunda, 55 yaşındaki adam daha da ileri gidiyor: “Bunların hepsi, özellikle de günün sonunda sizi sağır edecek bir ses seviyesindeyken bir daha duymak zorunda olmadığım, gördüğüm şeyler. Bir noktada bu çok fazla.”

Gömülü içerik simge resmi

Göm