Lucas Cordalis, Papa Costa’nın hayatının son dakikalarını anlatıyor

semaver

New member
Lucas Cordalis beş gündür orman kampında. Şarkıcı ilk kez gerçek bir yayın süresi elde etti ve özellikle duygusaldı.

Orman kampının 16. sezonu Cuma günü başladı. Lucas Cordalis en başından beri büyük favoriydi. Dördüncü bölümden sonra bile, t-online okuyucuları 55 yaşındaki çocuğu orman tacıyla görüyor. Son birkaç gündür neredeyse hiç görülmedi.

Arada seyirciler onun kampı terk edip etmediğinden bile emin değillerdi. “Lucas Cordalis hala orada mı yoksa Cosimo onu yedi mi?” Örneğin Twitter’da bir kullanıcıya sordu. Başka bir kullanıcı şaka yollu şöyle yazdı: “Lucas Cordalis’in bu sezon tekrar orman kampına gidememesi çok yazık.” Geçen yılki korona hastalığına bir gönderme.

Lucas Cordalis babasının ölümü hakkında konuşuyor

Ama şimdi değişti. Müzisyen, beşinci günde daha fazla yayın yaptı ve Lucas Cordalis özellikle duygulandı. Çünkü Salı akşamı yayınlanan bölümde Cosimo Citiolo ile babasının kamp ateşinde ölmesiyle ilgili konuştu. Pop yıldızı Costa Cordalis, 2 Temmuz 2019’da 75 yaşında öldü.

Lucas Cordals, babası Costa ile birlikte.
Lucas Cordals, babası Costa ile birlikte.

Lucas Cordals, babası Costa ile birlikte. (Kaynak: imago)

Müzisyen, günün röportajında ”Son saatlerine, son nefesine tanık oldum, son kalp atışlarını hissettim” dedi. “Dışarıda bir yerdeydim, annem onunla yalnızdı. Sonra çabuk gel dedi, bir tuhaflık var. Yukarı çıkıyorum ve tabii ki kısa bir süre sonra öldü.”

Ancak Lucas için en kötü an, babasının yakalandığı zamandı. “Boktan bir zamandı.” Eşi Daniela Katzenberger ve kızı, zor zamanlarında ona yardım etti. Costa onun “tek” iydi. Lucas, “Her şeyi birlikte yaptık. En iyi arkadaştık. Her şeyi ondan öğrendim” diyor.

Gömülü içerik simge resmi

Göm