Madonna yeni albüm teaserıyla ilham veriyor

semaver

New member
“Beklemiyorum”

Madonna yeni albüm teaserıyla ilham veriyor

Güncelleme: 17.12.2024 – 15:21Okuma süresi: 1 dk.

Madonna: Şarkıcı 1980'lerde uluslararası üne kavuştu.

Resmi büyüt

Madonna: Şarkıcı 1980'lerde uluslararası üne kavuştu. (Kaynak: Nicholas Hunt/Billboard Magazine için Getty Images)

Beş yıl önce Madonna “Madame X” albümünü çıkardı. Daha sonra konserler verdi ancak yeni bir rekor gelmedi. Şimdi yeni müzik duyurdu.

Madonna hayranlarına güzel haber. Pop şarkıcısının yeni şarkıları için birkaç yıl beklemek zorunda kaldılar. Pop ikonunun en son albümü “Madame X” 2019'da yayınlandı. Beş yıl sonra şimdi şöyle açıklıyor: Gelecek yıldan yeni müzikler çıkacak.

“Bunu sizinle paylaşacağım için çok heyecanlıyım. Kim 2025'te yeni müzik duymak ister!” 66 yaşındaki Pop Kraliçesi (Madonna olarak da bilinir) Instagram'da yazıyor. Ayrıca kendisini yıldız yapımcı Stuart Price ile stüdyoda gösteren birçok kısa klipten oluşan bir videoyu da paylaşıyor.

Madonna şöyle devam ediyor: Geçtiğimiz birkaç ay “ruhuma ilaç oldu”. “Şarkı yazmak ve müzik yapmak, kimseden izin almak zorunda olmadığım tek alan,” diye heyecanla söylüyor.

Yeni projesi hayranlarını da coşturuyor. Yorumları “Sabırsızlanıyorum”, “Harika bir haber” ve “Beğendim” şeklinde okudu. Görünüşe göre bir kullanıcı gelecekteki gösteriler için bilet satın almak istiyor ve şöyle yazıyor: “İkinizi de canlı görmek için hangi hatta beklemem gerekiyor?”

Madonna, bu yıl ve geçen yıl kendisini on iki ülkeye götüren dünya turu “The Celebration Tour” ile yollara çıkmıştı. Almanya'da da sahne aldı. Mayıs ayında turun sonunu Rio'da ücretsiz bir konserle kutladı: Copacabana Plajı'nda on binlerce insanın önünde çaldı.