Maite Kelly hakaretine tepki gösterdi

semaver

New member
“Figürüm pahasına şakalar”

Thomas Gottschalk ona hakaret etti – şimdi Maite Kelly tepki gösteriyor

26 Kasım 2024 – 22:56Okuma süresi: 2 dakika

Maite Kelly: Şarkıcı, eleştirmenlere açık sözler söylüyor.

Resmi büyüt

Maite Kelly: Şarkıcı, eleştirmenlere açık sözler söylüyor. (Kaynak: IMAGO/STAR-MEDIA)

Sunucu, podcast'inde pop şarkıcısıyla dalga geçti. Maite Kelly, Thomas Gottschalk gibi insanlar için net sözler buluyor.

Onlarca yıldır Alman televizyonunun en popüler sanatçılarından biriydi. Ancak, “Wetten,dass..?” Çıkış, Thomas Gottschalk son zamanlarda daha fazla olumsuz ilgi gördü. Röportajlarda kadınlara yönelik muamelesi de dahil olmak üzere çok sayıda açıklamayla ortalığı karıştırdı. Mike Krüger'le birlikte yayınlanan ortak podcast “Die Supernasen”de 74 yaşındaki oyuncu, defalarca meslektaşlarına karşı sert eleştirilerde bulundu.

Son kurbanı: Maite Kelly. Gottschalk, Florian Silbereisen'in ARD programı “The Advent Festival of 100,000 Lights”ta yakında yer alacağından bahsettiğinde şöyle alay etti: “İnsanların beni görebilmesi için muhtemelen Maite Kelly'yi bir kenara itmem gerekecek.” Şarkıcı her ne kadar popüler programların hoş bir konuğu olsa da 30 Kasım'daki TV şovunda yer almayacak. Görünüşe göre Kelly'nin figürüne atıfta bulunan yorum, daha sonra ağır eleştirilerle karşılandı. Bununla ilgili daha fazlasını buradan okuyun.

Televizyon yıldızı bunu anlayamadı. Bild'e “Bu Maite'nin pahasına yapılan bir espriydi. Ancak Maite, şakanın her zaman birilerinin pahasına olduğunun farkında” dedi ve şarkıcının bunu en azından duyabilecek yaşta olduğunu anladığından emindi. Gottschalk, “Kendini seversen, kendinle dalga geçersin” diyor.

Ancak Maite Kelly bunu farklı görüyor ve pek anlayış göstermiyor. Şarkıcı “Bild”de açıkça “Çocukken bile bu tür basmakalıp sözlere başvuran insanların yalnızca merhametimi hak ettiğini bilecek kadar akıllıydım” dedi. Neyse ki Maite Kelly, “Fiziğim pahasına şakalar yapmamı sağlayacak kadar öz-sevgiyle donatılmış”, diyor Maite Kelly.

Ancak bu herkes için geçerli değil, “bu yüzden bu tür aşağılayıcı cümle, eylem veya jestlerin kabul edilemez olduğunu” vurguluyor. Tatsız şakası için Thomas Gottschalk'ı affedebilecek mi? Pop yıldızı, “Bunu henüz bilmiyorum. Bunun için zamana ihtiyacım var” dedi.