Marie Reim yeni peruğunu sunuyor: “Onu seviyorum”

semaver

New member

Marie Reim bu yıldan beri saçlarını kısa kullanıyor. Daha fazla çeşitlilik için özellikle sahnede peruklara güveniyor. Şimdi son modelini tanıtıyor.

Müzisyen Marie Reim koleksiyonuna yeni bir peruk ekledi. Bunu Instagram’da takipçilerine gösteriyor. Birçoğu yorumlarda yeni gelen hakkında hevesli. Ancak bazıları doğal stili de geri istiyor.

Perukun koyu sarı saçları yanlardan derin bir şekilde ayrılmış, hafif dalgalı bir şekilde şekillendirilmiş ve Marie Reim’in omuzlarının biraz üzerine kadar uzanıyor. Resim için, hit yıldızlar Matthias Reim ve Michelle’in 23 yaşındaki kızı, kuaför sandalyesinde poz verdi. Arka planda diğer peruklar ve şekillendirme ürünleri görülebiliyor.

Marie Reim bu fotoğraf hakkında şunları yazıyor: “Aman Tanrım, onu seviyorum, bugün yeni bir görünüm elde ettim, burada ilk yeni peruğu görebilirsin.” Hikayesinde görünüşe göre üç model daha satın aldığını gösteriyor. Biri daha uzun bakır renginde saçlı, diğeri ise çok koyu kahverengi tonunda. Marie Reim koyu sarı peruklu fotoğraf hakkında soruyor: “Ne düşünüyorsun?” Şarkıcı buna birkaç cevap aldı.

“Çok doğal görünüyor”

Birisi “Sana çok yakışıyor” diye yazdı. Bir başkası şöyle düşünüyor: “Ne kadar güzel. Çok doğal görünüyor.” Bu kullanıcı peruğun görünümünü beğense de yine de şunu soruyor: “Neden onu ‘doğal’ bırakmıyorsun? Elbette gerçek saçlarının uzamasına izin verirsen, sen de güzel saçlara sahip olursun, değil mi?” Bu kullanıcı da benzer bir görüşe sahip: “Kısa olan sana çok yakıştı! Şimdiki gibi perukla değil, doğal bırak.”

Ancak Marie Reim, 2023 yılının Mart ayında ilk kez kısa saçlarıyla karşımıza çıktığında bunun nedenlerini de şöyle açıkladı: “İleride perukla çalışmak istediğim için kısalmak istedim. Ne kadar çok renk ve stil denemek istersem, bunu (artık) doğal saçlarımla yapmamalı mıyım?”

Marie Reim, Michelle ve Matthias Reim’in tek kızıdır. İki hit yıldızın 1999’dan 2001’e kadar bir ilişkisi vardı. Michelle’in başka ilişkilerden iki kızı daha var. Matthias Reim’in altı farklı kadından toplam yedi çocuğu var. Meslektaşı Christin Stark ile birlikte olan en küçük çocukları geçen yıl doğdu: kızı Zoe.