semaver
New member
ARD telenovela'sında iki rüya adamından birini canlandırıyor. Martin Walde, t-online'a hayalindeki kişisel hayalindeki kadını nasıl hayal ettiğini açıkladı.
20 yaşındayken liseden mezun olduktan sonra Dresden'den Berlin'e taşındı, orada sinema oyunculuk okuluna gitti ve 30 yaşına geldiğinde ancak geçimini sağlayamazsa başka bir şey yapmaya karar verdi. Martin Walde şanslıydı: RTL dizisi “Gute Zeiten, bad Zeiten”de bir bölüm rolü aldı, 2013'te “Alles was counts” dizisinde ve Dresden'in “Tatort” dizisinde rol aldı ve 2016'dan 2020'ye kadar Sunny Zöllig rolünü oynadı. diğerleri arasında “Lindenstrasse”de.
Şimdi 36 yaşında olan oyuncu, Kasım 2023'ten bu yana at aşığı Ana Alves'in kalbi için “Sturm der Liebe”de iyi huylu veteriner Dr. Vincent Ritter'ı canlandırıyor. Aktörün t-online ile yaptığı röportajda söylediği gibi, kendisini özel hayatta biraz farklı görse de, dizinin “rüya adamlarından” biri.
t-online: Kendinizi rüyalarınızın adamı olarak tanımlar mısınız?
Martin Walde: Ben en fazla geçici bir rüya adamıyım. Bu niteliklere sürekli olarak erişemiyorum. Bazen bu benimle de alakalı. O zaman belki her zaman tutarlı olmayabilirim ama şu ana kadar karşı taraftan bana söylenenler kesinlikle olumluydu.
Bu terimi nasıl tanımlarsınız?
Aslında buna iyi bir cevap bulmakta biraz zorlanıyorum. Rüya gibi bir adam, eğer ona bu şekilde hitap etmek istiyorsanız, kaya gibi sağlam ve ayakları yere basan biri olmalıdır. Ben bu konuda hâlâ eski kafalıyım, yaslanıp gemiyi yönlendirecek güçlü bir omuz olmak istiyorum. Bir kadın benimle birlikte gidebilmeli.
Potansiyel bir ortağın hangi niteliklere sahip olması gerekir?
Benim için nezaket çok önemlidir. Ayrıca eğer ben biraz zor ve entelektüel biriysem ve belki o kadar yakın olamıyorsam, bunu kendinde bir eksiklik olarak görmemeli. Eğer benim gibi gelişmişseniz, size benzeyen, sakin ve kıskanç olmayan insanları otomatik olarak kendinize çekersiniz. Kıskançlıkla ve takıntıyla hiç baş edemiyorum. Eğer biri kıskanırsa hemen giderim.
Yani kendin kıskanmıyor musun?
Eşimin beni suçlamayı sevdiği sıfır kıskançlığım var. Bana göre kıskançlık ancak kendinize olan saygınız çok az olduğunda, kendinizi sevmediğinizde ve kendi içinizde dinlenmediğinizde ortaya çıkar. Şanslıyım ki son 15 yılda ödevimi yaptım. Yirmili yaşlarımda çok kıskançtım. Artık hiç de değil.
Kıskançlığı nasıl yendiniz?
Kendimi buldum, kendimi sevmeyi öğrendim ve içimde sakinleştim ve kendimi buldum. Artık ne istediğimi ve istemediğimi biliyorum ve kendimi oldukça seviyorum. Yani birlikte olduğum bir kadın başka bir yere bakmaya başladığında bir şeylerin ters gittiğini fark ediyorum ve onu bırakıyorum. O zaman benim için sorun yok. Yeni bir kapının açılmasına daha çok sevindim.
Partnerlerinizle nerede tanışıyorsunuz?
Çoğu zaman kadınları klasik bir şekilde arkadaş çevrem veya geniş arkadaş çevrem aracılığıyla tanıyorum. Veya bir kulüpte dans etmek bile.
Görünüş konusunda belli bir tipiniz var mı?
Belirli bir tipim yok. Çok ince olanlar ve biraz daha dolgun olanlar vardı, koyu olanlar, açık olanlar, tüm palet. Bu biraz klişe gibi gelebilir ama asıl hoşuma giden şey son derece güzel yüzler. Dürüst olacağım; güzel bir iç mekanla birleşen güzel bir yüz. Model boyutlarına ihtiyacım yok.
Bir ilişkide ne kadar romantiksiniz?
Tamamen romantik bir insanım. Partnerimi küçük şeylerle şaşırtmaktan, bazen ona bir buket çiçek getirmekten veya gezi rezervasyonu yapmaktan hoşlanırım. Bazen dışarıdayken ona yakışan bir şey görüyorum ve bunu romantik bir akşam yemeğinde ona sunuyorum. Küçük dokunuşlar romantiktir. Bence bu hoş.