semaver
New member
Yeni Yıl’daki ciddi kazasının ardından Jeremy Renner, Instagram’da bildirdi. Oyuncu, durumuyla ilgili ayrıntılar veriyor.
Marvel filmlerinde canlandırdığı Hawkeye rolüyle tanınan aktör Jeremy Renner, ne kadar ağır yaralandığını açıkladı. 52 yaşındaki yılbaşında bir kaza geçirdi ve bir kar küreği tarafından ezildi. Şimdi klinikten eve döndü. Renner’ın yeni fotoğrafının çekildiği yer orası. Bir hastane yatağında yatıyor, bir fizyoterapist Renner’ın bacağını büküyor.
Renner resim hakkında şöyle yazıyor: “Sabah antrenmanları, kararlar, hepsi bu özel Yılbaşı gününde değişti … tüm ailem için bir trajediden doğdu ve hızla yaşanan aşka dönüştü.” Son olarak, “aileme ve bana olan tüm mesajlar ve ilgi” için teşekkür eder. Ayrıca daha önce bilinmeyen bir detayı da ortaya koyuyor: “Bu 30’dan fazla kırık kemik, tıpkı aşk ve aile ve arkadaşlar arasındaki bağ gibi iyileşecek, güçlenecek.”
Hayranlara ek olarak, meslektaşlar da Renner’ın katkısı hakkında yorum yapıyor. GNTM sunucusu Heidi Klum şöyle yazıyor: “Size sevgilerimi gönderiyorum.” Arkasına bir kalp koyar. Renner’la birkaç Avengers filminde rol alan aktör Chris Hemsworth, “Sen bir şampiyon eşsin. Seni seviyoruz” diye yazıyor. Müzisyen Gwen Stefani şöyle diyor: “Senin için dua ediyorum.”
Renner, Nevada, Lake Tahoe yakınlarındaki mülkünde Yeni Yıl Günü’nde kendi kar kedisi tarafından ezildi. Daha önce şiddetli bir kar fırtınasından sonra mahsur kalan bir arabayı kurtarmak için kullanmayı denemişti. Bir an dışarı çıktığında yedi tonluk kar küreği yuvarlanmaya başladı. Renner daha sonra geri atlamaya çalıştı. Yerel şerifin açıkladığı gibi, kaza o anda oldu. Renner, ancak acil durum çağrısı alındıktan (bu konuda daha fazla bilgi burada) alındıktan iyi bir saat sonra hastaneye götürülüp ameliyat edilebildi. Bunun nedeni fırtınaydı.