Beykozlu
New member
RB Leipzig’in geçen hafta Max Eberl’i serbest bırakmasının ardından onun FC Bayern’e gidip gitmeyeceği henüz belli değil. Kulübün muhtemelen planları vardır.
Max Eberl’in RB Leipzig’den kovulması geçen hafta sürpriz oldu. 50 yaşındaki oyuncunun Alman rekor şampiyonlarına geçip geçmeyeceği henüz belli değil. Ancak “Sport Bild”, Eberl’in Kasım ayı ortasında yapılacak bir sonraki denetim kurulu toplantısının konusu olacağını bildirdi.
O zamana kadar FC Bayern, Christoph Freund’un çalışmaları hakkında fikir edinmek istiyor. 46 yaşındaki oyuncu şu anda sportif direktör olarak görev yapıyor. Ayrıca spor direktörlüğü görevini de üstlenebilir veya muhtemelen Eberl gibi bir spor direktörüyle çalışabilir.
FC Bayern muhtemelen Leipzig’in ilgisinin sinyalini verdi
Derginin haberine göre, FC Bayern yönetiminin uzun zaman önce Leipzig’de Eberl konusunun tartışılmasını talep ettiği söyleniyor. Serbest bırakılmadan çok önce.
Uli Hoeneß geçtiğimiz günlerde Eberl’in Saksonlardan serbest bırakılmasıyla ilgili olarak t-online’a şunları söyledi: “Bu benim kararım değildi, bizim kararımız değildi.” Christoph Freund, Eberl ile olası bir işbirliği konusunda temkinli davrandı ve yalnızca şunu söyledi: “Bu benim kararım değil.” Bayern taraftarları netlik sağlanana kadar muhtemelen birkaç hafta daha beklemek zorunda kalacaklar.