Megan Fox ve Machine Gun Kelly aşklarını anlattı: Karanlık bir peri masalı üzere

Beykozlu

New member
BİZİM DE KENDİMİZE NAZARAN PROBLEMLERİMİZ VAR
Bilhassa kırmızı halıya çıktıklarında bütün dikkatleri üzerlerinde toplayan Meghan Fox ve Machine Gun Kelly, birinci defa bağlantıları hakkında konuştu. Çift GQ Style için kamera karşısına geçti ve çarpıcı pozlar verdi. Bir yandan da dergiyle röportaj yapıp bağlantıları hakkında konuştu. 31 yaşındaki Machine Gun Kelly ile 35 yaşındaki Megan Fox, “Kimse, bizim ilgimizin ‘sorunsuz’ olduğunu düşünmesin, bizim de kendimize bakılırsa uğraşlarımız var” diye konuştu.

AŞK, SETTE BAŞLADI
Geçen yıldan bu yana aşk yaşayan olan Megan Fox ile gerçek ismi Colson Baker olan Machine Gun Kelly’nin tanışması, bir arada rol aldıkları Midnight in the Switchgrass isimli sinemanın setinde oldu. aslına bakarsan o sette birbirlerinin gözlerinin içine baktıklarında ikisi de aradıkları aşkın “orada durduğunu” fark etmiş.

‘BİRBİRİMİZLE CEHENNEME GİDİYORUZ’

Machine Gun Kelly, “Biraz yavaşça olmalı, ancak bir birbirimizle cehenneme de gidiyoruz” dedi. Kelly, Megan Fox ile ilgisini “Bir Tıp kendinden geçme ve acıyla kıvranma” diye tanımladı. Kelly kelamlarını şu biçimde sürdürdü: “İnsanların, bizim hakkımızda her şeyin şahane olduğunu düşünmesini istemiyorum. Bunun “en karanlık peri masalı” olduğunu sebepsiz yere söylemiyorum.”

‘RUH EŞİMİ BU TÜRLÜ BULACAĞIM HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ’
Megan Fox ise, Machine Gun Kelly ile tanıştığında onun “ruh eşi” olduğunu anlamış. Fox o periyodu şu sözlerle anlattı: “Aşka epey açıktım… Lakin ruh eşimle bu türlü karşılaşacağımı hiç varsayım etmemiştim.” Megan Fox, sevgilisi Machine Gun Kelly ile bağlantısı hakkında “Sanki çok yıldır bizi başka tutan bütün mahzurlar kalkmış ve sonunda yollarımız kesişmişti” dedi.

‘SANKİ ÇOK UZUN VAKİTTİR TANIYORDUM’
Megan Fox, bir arada rol aldıkları Midnight in the Switchgrass isimli sinemanın setinde Machine Gun Kelly ile yalnızca iki gün çalıştıklarını lakin onunla “büyülü” bir bağlantı kurduklarını kelamlarına ekledi. Fox, Kelly’nin gözlerine baktığı birinci anda aklından ‘seni tanıyorum, seni epey uzun vakittir tanıyorum, seni epeyce farklı biçimlerde, biroldukça farklı hayattan tanıyorum’ diye düşündüğünü anlattı.

‘DAHA YETERLİ BİR İNSAN OLDUM’
Machine Gun Kelly de Megan Fox ile alakasının kendisini daha âlâ bir insan haline getirdiğini söylemiş oldu. Daha evvel verdiği bir diğer röportajda da birinci kere bu biçimde aşık olduğunu anlatmıştı.

ESKİ EVLİLİĞİNDEN ÜÇ ÇOCUĞU VAR
Megan Fox, birinci evliliğini Brian Austin Green ile yaptı. İki çocuğu olan çift; bir orta yollarını ayırmaya karar verdi. Ancak, Fox’un çiftin üçüncü bebeğine gebe olduğu ortaya çıkınca evliliklerine bir baht daha verdiler. Ancak üçüncü bebek de ortalarındaki bağlantıyı düzeltmedi. Brian Austin Green ile Megan Fox evliliklerini bitirdi. Çiftin, 9 yaşında Noah 7 yaşında Bodhi ve 5 yaşında Journey isminde üç çocuğu bulunuyor.

ONUN DA 13 YAŞINDA BİR KIZI VAR
Machine Gun Kelly ise eski ilgisinden 13 yaşında Casie isminde Casie isminde bir kız babası.