Michael Zorc muhtemelen denetim kurulunu güçlendirecek

Beykozlu

New member
Bir buçuk yıl sonra

BVB plak çalar geri dönüyor

20 Kasım 2024 – 12:05Okuma süresi: 1 dk.

Michael Zorc: Muhtemelen BVB'de geri dönüşünü kutlayacak.

Resmi büyüt

Michael Zorc: Muhtemelen geri dönüşünü BVB'de kutlayacak. (Kaynak: IMAGO/Christopher Neundorf)

Onlarca yıldır Michael Zorc, Borussia Dortmund'un en önemli yetkililerinden biriydi. Şimdi Revierklub'a dönecek.

Michael Zorc büyük ihtimalle Borussia Dortmund'a dönecek. “Bild”in bildirdiği şey budur. Buna göre Zorc'un denetim kuruluna seçilmesi yalnızca bir formaliteydi. Hissedarların genel kurulu Pazartesi günü Westfalenhallen'de yapılacak ve burada Zorc'un denetim kuruluna atanması resmileşecek.

Arka plan: Mevcut denetim kurulunun iki üyesi Christian Kullmann ve Bodo Löttgen ayrılıyor. Bu yüzden iki yer bedava, biri uzun süredir BVB yetkilisine gidiyor.

Kulübe dönmesine rağmen Dortmund'un rekor oyuncusu (463 maç), BVB'nin şu anda Bundesliga'da tökezlemesine rağmen operasyonel işlerin dışında kalacak. Puan tablosunda yedinci sırada yer almak ve on maç günü sonunda alınan 16 puan, kulübün yüksek standartları açısından tatmin edici değil.

62 yaşındaki oyuncu, 2021/2022 sezonunun iç sahadaki son maçının ardından vedasını kutladı. O dönemde BVB, bugünün ikinci lig takımı Hertha BSC'ye karşı 2-1 kazanmıştı.