Michelle, Silbereisen şovundaki yeni arkadaşı hakkında övgüler yağdırıyor

semaver

New member

Haziran ayının sonunda, Michelle yeni ilişkisini halka açıkladı. Bir hafta sonra pop şarkıcısı erkek arkadaşıyla sahneye çıkıyor ve övgüler yağdırıyor.

Haziran sonunda Bild gazetesine konuşan Michelle, kendisinden 25 yaş küçük şarkıcı Eric Philippi ile olan ilişkisini resmileştirdi. “Tüm pürüzlü yönleriyle saf aşk.” Röportajdan bir hafta sonra ikili, çift olarak ilk sahneye çıkışlarını kutlar.

Michelle ‘dünyanın en mutlu kadını’

Cumartesi akşamı Florian Silbereisen’in programında birlikte performans sergilediler. Önce Michelle, sonra Eric. Her ikisi de şarkılarını seslendirdikten sonra sunucuyla sohbet ederek izleyicilerin sorularını yanıtladı.

Örneğin, birisi Michelle ve Eric’in gerçekten çıkıp çıkmadığını öğrenmek istedi. 51 yaşındaki erkek arkadaşı, “Bu doğru ve ben tüm dünyadaki en mutlu insan ve en mutlu kadınım” dedi ve erkek arkadaşına sarıldı.

Florian Silbereisen, “İşte o zaman yüreğiniz kabarır,” dedi. Michelle ayrıca Eric Philippi’nin “havalı, romantik bir adam” olduğunu açıkladı. Ancak ikisi “Schlagerbooom” da daha fazlasını açıklamadı.

Bir buçuk yıl önce çalıştı

Ancak “Bild” gazetesine verdikleri yeni bir röportajda, şimdi daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkardılar. 51 yaşındaki ve 25 yaşındaki erkek arkadaşı ilk kez bir buçuk yıl önce bir araya geldi. O zaman bile ikisi de daha fazlasının olduğunu fark etti. Ancak Nisan 2023’ten beri sadece bir çift oldular.

Michelle, “Uzun süredir Eric’e karşı hislerimi sakladım,” dedi. “Kendimi ona açıklamak istemedim çünkü bu duygunun onun için çok değerli olduğunu düşündüm. Bunu sadece söylediğimi düşünmesinden korktum.”

Sinemada ilk kez yakınlaştılar. O zamandan beri ayrılmaz oldular. “Hiçbir zaman haftada bir geceden fazla ayrı kalmıyoruz. Bağımsız seyahat etsek bile, sırf birbirimizi görmek için akşamları kilometrelerce araba kullanıyoruz.”

Çift 25 yıldır ayrı

25 yaş farkı ikisi için de sorun gibi görünmüyor. Eric Philippi, “Bazen Michelle’leyken daha büyükmüşüm gibi hissediyorum. Düşüncelerinde onun kadar özgür olan birini tanımıyorum,” dedi.

Michelle de böyle görüyor. “26 yaşında olmasına rağmen 3000 yaşında olan insanlar var. Eric’i sevdiğim bu 26 yaşındaki genç adam olarak görmüyorum. Sevdiğim onun ruhu. O ruhun 26 yaşında ya da 86 yaşında olması fark etmez. “