semaver
New member
Orman kampında başlangıçta Mike Heiter'ın Leyla Lahouar'la hiç ilgisi yokmuş gibi görünüyordu. Ancak onun çıkışından sonra işler farklı geliyor.
Bu sezonda “Ben Bir Yıldızım – Çıkarın Beni Buradan!” Mike Heiter'ın flört hayatı büyük bir konuydu. Programda eski sevgilisi Kim Virginia Hartung ile tanıştı: İkili, “Sen tek misin – Reality Stars in Love” programında yakınlaştı. Ancak Avustralya çalılıklarında TV yıldızları arasında uçan kıvılcımlar değil, kıvılcımlardı.
Sezon ilerledikçe Mike Heiter, Leyla Lahouar'la ilişki kurdu. Eski “Bekar” adayı, 31 yaşındaki çocukla çok ilgileniyordu ve daha fazla fiziksel yakınlık istiyordu; bu Mike için çok fazlaydı. Orman aşkını hızla bitirdi. T-çevrimiçi röportajında, birdenbire artık birbirini yeniden tanımayı reddetmez.
“Birbirini seven iki kişi”
Pazar akşamı Mike Heiter, RTL izleyicilerinden yeterince çağrı alamadı ve finalden kısa bir süre önce orman kampından uçup gitti. T-çevrimiçi sohbetinde, özellikle meslektaşlarıyla olan iyi ilişkileri nedeniyle, TV macerasına hala olumlu bakıyor. Kesinlikle bir adayı tekrar görmek istiyor. Heiter, “Şu şekilde ifade edeceğim: Leyla ve ben birbirini seven iki kişi olarak iletişim halinde kalıyoruz. Daha sonra bunun sizi tanıma aşamasında bitip bitmeyeceğini göreceğiz” diyor.
Eski sevgilisi Kim Virginia Hartung'u şaşırtabilecek bir açıklama. Orman flörtünde hiçbir potansiyel görmüyordu. Tekrar tekrar şunu vurguladı: Leyla Lahouar, Mike Heiter'ın tipi değildi. Ancak 31 yaşındaki oyuncu duruma farklı bakıyor: “Görsel olarak bir tipim yok. Benim için önemli olan kişinin bana nasıl göründüğü. Leyla güzel bir kadın ve karakteri de harika. Yani benim tipim ol.”
O halde 27 yaşındaki çocuğu neden reddetti? Mike Heiter şöyle açıklıyor: “Zaman zaman kendimi baskı altında hissettim”. Fabio Knez özellikle motive edici sözlerle orman oyunlarını teşvik etmeye çalıştı. Öyle ki Mike artık bu durumda kendini rahat hissetmiyordu. “Kendime karşı dürüsttüm, Leyla'ya da dürüsttüm. Her zaman dürüstlüğün en uzun ömürlü olduğunu düşünürüm ve hastalıklı bir şeyi zorlamak yerine kendime sadık kaldım” diyor.
Mike Heiter kendisinin farklı bir yanını göstermek isterdi
Mike Heiter, Leyla Lahouar'la geleceğini açık tutarken, sonunda onun için bir şey daha sona ermiştir. “Şimdilik Kim'le herhangi bir temas kurmak istemiyorum. Bu iş kesinlikle bitti. Artık fiziksel olarak hiçbir şey işe yaramayacak.” diyerek olası bir ilişkiyi de dışlıyor.
Mike Heiter, orman kampındaki aşk üçgeninin yayında bu kadar fazla zaman almasının utanç verici olduğunu düşünüyor. Kendisinin başka bir yanını göstermek isterdi. “Aşk Adası” yıldızı, “O zaman belki de kamptaki komik adam ben olurdum” dedi. Yine de kamp ateşindeki performansından memnundu: “Ben olduğum kişiydim. Durumla gerçek hayattaki gibi başa çıktım. Bu yüzden kendime sadık kaldım – ve o zaman sen de bunu yapabilirsin. yanlış bir şey yap.”
“Ben Bir Ünlüyüm – Çıkarın Beni Buradan!” dizisinin 17. sezonu 19 Ocak'ta başladı. Bu yılki edisyon RTL için çok özel bir edisyon. Format ilk kez 20 yıl önce ekranlarda titreşti.
On iki yıldızdan yalnızca üç aday şu anda taç ve 100.000 avroluk para ödülü için mücadele ediyor. Yarışı kimin kazanacağı 4 Şubat'ta açıklanacak. Ardından büyük final başlıyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da RTL bir bölüm daha yayınlıyor. Yayıncının milyonlar kazandığı bir numara. Konuyla ilgili daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz: Para makinesi orman kampı.