Mike Tyson, dövüş öncesinde sağlığıyla ilgili ayrıntıları açıkladı

Beykozlu

New member
Savaştan sonra ortaya çıkar

Mike Tyson: “Neredeyse ölüyordum”

17 Kasım 2024 – 03:39Okuma süresi: 2 dakika

Mike Tyson, Jake Paul ile dövüşüyor. Haziran ayında hala ciddi sağlık sorunları yaşıyordu.

Resmi büyüt

Mike Tyson, Jake Paul ile dövüşüyor. Haziran ayında hala ciddi sağlık sorunları yaşıyordu. (Kaynak: Julio Cortez)

Mike Tyson, Jake Paul'a karşı verdiği mücadelenin ardından, yalnızca birkaç ay önce ölümden kıl payı kurtulduğunu açıklıyor. Ayrıca çok fazla vücut ağırlığı kaybetti.

Mike Tyson, Jake Paul'a karşı kaybettiği mücadelenin ardından X hakkında konuştu ve etkinlik öncesinde sağlığının ayrıntılarını açıkladı. Önce Paul'ün puanla kazandığı dövüşü inceledi. “Bu, kaybettiğiniz ama yine de kazandığınız durumlardan biri. Dün gece için minnettarım. Son kez ringe çıktığım için pişmanlık duymuyorum” diye yazdı. Dallas Cowboy Stadyumu'nda biletlerin tükendiği bir kalabalığın önünde daha genç bir rakibe karşı sekiz tur atmak onun için hala önemli bir andı.

58 yaşındaki oyuncu daha sonra sağlığının birkaç ay önce nasıl iyi durumda olmadığını anlatıyor. “Haziran ayında neredeyse ölüyordum. Sekiz kan nakli yaptırdım, hastanede kanımın yarısını ve 12 kilo vücut ağırlığımı kaybettim ve sağlığıma dönmek için mücadele etmek zorunda kaldım. Zaten kazandım.” zaman.

Tyson ayrıca bu anın ailesi için ne kadar önemli olduğunu da vurguladı. Çocukları onun yeniden dövüştüğünü görebildi; bu onun büyük bir minnetle kabul ettiği bir hediye.

Rakibi Jake Paul'den hemen bir yanıt geldi. Paul, eski boks dünya şampiyonunun tweetinin altına “Seni seviyorum Mike. Bu bir onurdu. Sen hepimiz için bir ilham kaynağısın” diye yazdı.

Mike Tyson, Cumartesi sabahı 27 yaşındaki fenomen ve MMS savaşçısı Jake Paul'a karşı sekiz raunt boyunca ringdeydi. Genç boksör daha önce yalnızca 10 dövüş kazanmıştı, çoğunlukla da dikkatlice seçilmiş rakiplere karşı. Muhtemelen Tyson'a karşı geri adım atmıştı; Yaşlanan Tyson'ı nakavt etmek yerine, jürinin kararına dayalı açık bir zaferle yetindi. Bu çok sayıda hayran tarafından eleştirildi. Yayın hizmeti Netflix tarafından yayınlanan dövüş için her ikisinin de yaklaşık 20 milyon avro aldığı söyleniyor.