“Milli takımda iyi görünürüm”

Beykozlu

New member

Jérôme Boateng kariyerine devam etmek ve kışın gelen teklifi kabul etmek istiyor. Ayrıca Toni Kroos’un milli takıma olası dönüşü hakkında da yorum yapıyor.

Jérôme Boateng kariyerine devam etmek istiyor. SID röportajında 35 yaşındaki oyuncu, “Futbol yolculuğumun henüz bitmediği açık. Bundan sonra nereye gideceğimi tam olarak söyleyemem ama daha fazlasına kesinlikle hazırım” dedi.

2014 dünya şampiyonuna Avrupa, Asya ve ABD’den ilgi var. “Her şey her zaman doğru olmak zorundadır. Boateng, “Kışın olacak, buna kesinlikle inanıyorum” dedi. Ekim ayında Alman rekor şampiyonu Bayern Münih’e dönüş başarısız oldu.

Boateng için milli takıma geri dönüş artık sorun değil. Boateng, “Milli takım benim için rüya gibi bir yolculuktu. Ancak bu bölümü arkamda bıraktım ve tamamen kulüpteki bir sonraki fırsatıma odaklandım” diyen Boateng, şunları ekledi: “Avrupa Şampiyonası benim için artık bir hedef değil. şunu bilmelisin: “Bittiğinde. Ama tabii ki Alman takımı için parmaklarımı çapraz tutuyorum.”

“Milli takıma iyi bir katkı olur”

Boateng, Toni Kroos’un Alman milli takımına dönüşünü memnuniyetle karşılayacaktır. Boateng, “O dünya standartlarında bir oyuncu ve Alman milli takımına iyi bir katkı olabilir” dedi.

Kroos, DFB kariyerine, 2021 Avrupa Şampiyonası’nda İngiltere’ye karşı son 16 turu (0-2) ve 106 uluslararası maçın ardından son verdi. Milli antrenör Julian Nagelsmann, geri dönüşü “ilginç bir düşünce” olarak nitelendirerek ZDF spor stüdyosundaki geri dönüş spekülasyonlarını alevlendirdi.

“Toni Kroos’un başarıları ortada. Kendisi Real Madrid’de uzun yıllardır liderlik yapıyor. Almanya’da futbol açısından çok kötü durumda olduğunu düşünüyorum. Çok az oyuncu bu kadar dinlendirici bir kalp atış hızına sahip ve topa bu kadar dinginlik saçıyor. Boateng, 2014 Dünya Kupası zaferindeki Takım Arkadaşları hakkında şunları söyledi:

35 yaşındaki oyuncu, son zamanlardaki başarısızlıklarına rağmen DFB takımının evinde başarılı bir Avrupa Şampiyonası geçireceğine inanıyor. Boateng, “Kendi ülkemde güçlü bir Avrupa Şampiyonası olacağına inanıyorum ve ülke içinde ne tür bir enerjinin doğabileceğini biliyorum. Bu nedenle yaklaşan Avrupa Şampiyonasına güveniyorum ve Almanya’nın çok ileri gideceğini düşünüyorum” dedi.