semaver
New member
Andreas Ellermann adeta “Ünlü Ağabey” adayıydı. Son anda şovmen ipi çekti. Karışıklığın arkasında yatan şey budur.
Andreas Ellermann zaten yapım şirketi Endemol ile daha derin görüşmelerde bulunuyordu. Aslında kendi kendini yetiştirmiş emlak milyoneri ‘Celebrity Big Brother’ın yeni sezonunun bir parçası olmalıydı.
Ellermann sahadaki bir muhabire “Şartları belirledim” dedi. Ancak bunlar yapım şirketi tarafından kabul edilmedi. Bir yandan parayla ilgiliydi. Konteynerde geçirdiği süre için 165 bin euro istedi. Bu meblağ kendisi için değil, iyi bir amaç içindi. Parayı, yaşlılık döneminde yoksulluk içindeki insanlarla ilgilenen Andreas Ellermann Vakfı’na vermek istedi.
Ellermann, “Bu reddedildi, daha önce hiç böyle bir meblağ ödenmemişti” dedi. “Bana altı rakama yakın bir meblağ teklif edildi. Bununla yaşayabilirdim, paraya bağımlı değilim. Ama vakıf misafirlerim veriyor ” Ancak kendi tuvaleti ve bira stoku onun için paradan daha önemliydi. Bunların hepsi kabul edilecekti.
“Sadece biraz huzur ve sessizlik istiyorum”
Ancak yapım şirketi Ellermann’ın başka bir talebini kabul etmek istemedi. Eski kız arkadaşı Patricia Blanco’nun hiçbir durumda kendisiyle birlikte “Ünlü Ağabey” evine taşınmamasını talep etti. “Blanco bölümü benim için kapandı. Sadece sakin kalmak ve artık geçmiş hakkında yorum yapmamak istiyorum” dedi Ellermann. “Bazı kişilerin konteynere taşınması” sağlığı açısından iyi değildir.
Blanco daha önce 2017 yılında realite TV şovunda yer almıştı. Ancak yapım şirketi tekrar katılmayı göz ardı edemedi. Göstericiler için Celebrity BB macerası daha başlamadan sona erdi.
“Bunun doğru karar olduğunu düşünüyorum çünkü birçok meslektaşımın gerçeklik formatında başarısız olduğunu gördüm” dedi. Faydadan çok zarar verme riski yüksektir. Ellermann için en önemli şey eski sevgilisiyle bir daha bir araya gelemeyecek olmasıdır. “Şu anda yeni bir ilişkim var ve mutluyum.” Artık diziyi televizyon karşısında rahat bir şekilde izleyecek.