Model ve Snapchat patronu yeniden ebeveyn oldu

semaver

New member

Miranda Kerr ve Evan Spiegel’in ailesi büyüyor. Model, Snapchat kurucusundan bir çocuk daha bekliyor ve şimdiden cinsiyetini açıkladı.

Miranda Kerr, Cuma günü Instagram hesabından yaklaşık 15 milyon hayranına “Bugün sizlerle heyecan verici bir haber paylaşıyorum” dedi. Birkaç saat sonra, 40 yaşındaki kadın hamileliğini kocasının sosyal medya platformu Snapchat kurucusu Evan Spiegel’de kamuoyuna duyurdu.

Miranda Kerr, fotoğrafın altına “Dördüncü bebeği duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyım” dedi. “Victoria’s Secret” yıldızı kot pantolon ve zaten yuvarlak olan orta bölümü ortaya çıkaran kısa bir üst giyiyor. Başka bir çekimde model ellerini karnına koyuyor ve dört mavi kalp emojisiyle yeniden bir erkek çocuğu olacağını gösteriyor.

“Anne olmayı seviyorum”

Üçüncü resimde yan yana dizilmiş dört çift çocuk ve bebek ayakkabısı görülüyor ve üstlerinde “Boymom” hashtag’i yer alıyor. Aslında Miranda Kerr’in evinin etrafı erkeklerle çevrili. 2017 yılından bu yana evli olduğu Evan Spiegel’den üç yaşında bir oğlu Myles ve iki yaşında da erkek kardeşi Hart var. On iki yaşındaki Flynn de Orlando Bloom ile olan evliliğinden. Model ve oyuncu 2013 yılında ayrıldı.

Geçen yıl Avustralya moda dergisi “Vogue”a konuşan 40 yaşındaki adam, “Anne olmayı seviyorum” dedi ve şimdiden imada bulundu: “Başka bir çocuğa açığım, o yüzden Tanrı’nın ne karar vereceğini göreceğiz.” Her zaman birkaç erkek çocuk istediğini ancak kocamın aslında başka bir kız istediğini açıklamıştı. Belki beş numaralı bebek de onu takip eder.