Moderatör Eurosport'ta TV'ye dönüyor

Beykozlu

New member
MTV ve RTL'de tanındı

Holger Speckhahn için yeni TV işi

04/20/2025 – 06:51Okuma Süresi: 2 dakika.

Holger Speckhahn ilk çıkışını 1997'de MTV Müzik İstasyonu'nda moderatör olarak yaptı.

Resmi büyütmek

Holger Speckhahn ilk çıkışını 1997'de MTV Müzik İstasyonu'nda moderatör olarak yaptı. (Kaynak: Image Stock & People/Imageo)

25 yıldan fazla bir süre önce, Holger Speckhahn MTV'de moderatör olarak bilinir ve RTL-Now 50 yaşındaki televizyona geri dönüyor.

Calvin Klein ve Giorgio Armani gibi tanınmış markalar için bir model olarak Holger Speckhahn, kariyerine 1990'ların ortalarında başladı. 1997'de Hamburger, RTL'ye “Pops” ile başlamadan önce MTV Müzik İstasyonu'ndaki programların ılımlılığını ve “moda bölgesini” devraldı. 2000 Pastırma'nın başında Sat.1'e dokundu. Speckhahn 2015'te “BZ” röportajında, “Sık sık kendimi suçlayıp suçlayacağımı düşündüm. Ancak, şovlarımla her zaman iyi oranlar yaşadım. Bir noktada açıklanmadım,” dedi.

Uzun bir süre boyunca pastırma musluğu etrafında oldukça sessizdi. Televizyonda Hamburger, 3. Lig'de Del ve Futboldan Buz Hokeyi Raporu sunuyor. Buna ek olarak, Speckhahn, “Medya ve Roketler” yapım şirketini kurdu ve 2024'ten beri Almanya ve İngiltere'de Baller Ligi'nin (Mats Hummels ve Lukas Podolski'nin Küçük Tarla Futbol Ligi) yayınlarını üretiyor.

Şimdi 50 yaşındaki Mayıs ayında TV'nin geri dönüşünü verecek. Moda veya müzik yerine bisiklete binmek artık çalışmalarının odağı. İncelenen spor bilimcisi, bu yılki Giro d'Italia'da (9 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında) Eurosport'ta günlük canlı şov “Vélo Club” ı denetleyecek ve aşamaların önemli noktalarına bakacak.

Speckhahn, “Eurosport ekibinin bir parçası olduğum ve Giro d'Italia ile dünyanın en prestijli bisiklet yarışlarından birine eşlik edebildiğim için çok mutluyum. Uzun büyülenmiş bisiklete bindim-en iyi spor, taktikler ve dramanın kombinasyonu tamamen benzersiz” diye açıklıyor.

Almanya'daki Warner Bros Discovery'nin yönetmeni Jochen Gundel, “Holger bizi hızla büyük tutkusu, uzman bilgisi ve Eurosport'taki bisiklet raporlamamız için coşkusu ile ikna etti.” Diyor.

Speckhahn, bir röportajda açıkladığı gibi, RTL ve Cmt.1'de 20 yıl önce 1'den sonra şöhreti kaçırdı. Yeni işi ile moderatör artık bu özlemi biraz hafifletebilir.