Monaco kalecisi Alexander Nübel, olası bir Bayern dönüşü hakkında yorum yapıyor

Beykozlu

New member

Manuel Neuer’in sakatlığının ardından, kiralık olarak verilen Alexander Nübel’in Bayern’e döneceğine dair spekülasyonlar tekrarlandı. Şimdi kaleci kendini ifade etti.

Sakatlanan Manuel Neuer’in yerine Bayern Münih’te yapılan tartışmada kiralık oyuncu Alexander Nübel, AS Monaco’ya olan minnettarlığını dile getirdi. 26 yaşındaki oyuncu, “Bayern’den AS Monaco’ya kiralandığım için söylenti olması normal. Orada 2025’e kadar sözleşmem var. Ama ben bir AS Monaco oyuncusuyum ve en önemli şey bu” dedi. Kaleci Cuma günü AC Ajaccio ile lig maçından iki gün önce düzenlediği basın toplantısında. Nübel yaza kadar Ligue 1’de forma giyecek.

Nübel, “Önümüzdeki birkaç gün ve hafta boyunca sadece kulübe konsantre olacağım çünkü herkes bana güveniyor ve beni tutmak istiyor. Burada gelişebildiğim için çok mutluyum.”

Nübel: “Her şey olabilir”

Milli kaleci Neuer’in sakatlığı nedeniyle sezonu kapatmasının ardından Bayern, yedek oyuncu arıyor. Yaza kadar Monaco’ya kiralanan Nübel için bir iade kampanyası, Alman rekor şampiyonları için ilk seçenek değil. Borussia Mönchengladbach’tan Yann Sommer hala ideal çözüm.

Sky TV’ye konuşan Nübel, “Ocak ayının sonuna kadar transfer dönemi açık, futbolda her şey olabilir. Karar Monaco’nundur.” “FC Bayern ile herhangi bir görüşme yapmadım. Burada mutluyum ve bu yüzden hala buradayım.”