Muharrem İnce’den tezli çıkış: Siyaseti bırakıyorum

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Muharrem İnce’den tezli çıkış: Siyaseti bırakıyorum
YouTube’da yayın yapan Babala TV’nin bu haftaki konuğu Memleket Partisi Genel Lideri Muharrem İnce oldu.

Katılımcıların soru yanıtlarıyla ilerleyen programda İnce, o denli argümanlı bir açıklama yaptı ki, izleyenleri şoke etti.

Selahattin Demirtaş sorusu geldi, ne diyeceğini bilemedi

Eline mikrofon alan ve isminin ‘İlayda’ olduğunu söyleyen genç bir seyirci, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerindilk evvel Selahattin Demirtaş hür bırakılsın dediniz. Seçimlerden daha sonra da tıpkı açıklamayı yaptınız. PKK terör örgütü üyesi olan bir insanın hür bırakılması fikri, Memleket Partisi içerisindeki ‘Memleket’ sözüne yakışıyor mu? Bu tutumunuzun memleketin hayrına olduğunu mu düşünüyorsunuz?” diye sordu.

‘Serbest bırakılsın dediğim bir cümlemi getir siyaseti bırakırım’

Hemen karşılık vermeye çalışan İnce, adeta geri dönüşü olmayan bir yola girdi.

Muharrem İnce, “Serbest bırakılsın diye bir cümlemi bana getir, burada siyaseti bırakıyorum. Siyaseti bırakıyorum, imzaladım.” dedi.

O imajlar yayıldı

Ancak Muharrem İnce’nin yıllar evvel katıldığı ‘Halk Arenası’ programında Demirtaş ile ilgili söylemiş olduği kelamları unuttuğu görüldü.

Halk TV’de yayınlanan programda İnce’nin “Selahattin Demirtaş’a gitme’ dediler. Yok, kardeşim dedim, gideceğim. Hatta hür kalsın, propaganda yapsın. Bizim üzere ders yapıyorsa o da yapsın, ne var bunda?” dediği manzaralar, toplumsal medyada süratle yayıldı.

Bazı kullanıcılar, İnce’nin imzaladığı üzere kelamını yerine getirmesi gerektiğini yazdı.