“Nadire Nakit” yıldızı Horst Lichter bir zamanlar vücut geliştirmeciydi

semaver

New member

Horst Lichter ve bıyığı en az “Bares für Rares” kampanyaları kadar popüler. Ancak pek çok insanın bilmediği şey, sunucunun eskiden bir vücut geliştirmeci olduğudur.

Bugün 62. yaş gününü kutlayan Horst Lichter, birçok televizyon izleyicisi tarafından “Bares für Rares” programının komik sunucusu ve sözleriyle tanınan komik sunucusu olarak anılıyor. 2013'ten bu yana popüler dizinin 1.400'den fazla bölümünü kaydeden Lichter, hem tavırlarıyla hem de bıyıklarıyla televizyonda göz dolduruyor. Eski TV şefinin pek çok hayranının bilmediği şey, Lichter'in bir zamanlar vücut geliştirmeci olduğudur.

Birkaç yıl önce Lichter, “Kim Milyoner Olmak İster?” dergisinin ünlüler baskısında yer almıştı. Bir fotoğraf da dahil olmak üzere spor geçmişini sordu. O zamanlar zaten bıyıklı olan Lichter'in iyi eğitimli bir vücudu ve sekizli paketi vardı; dolayısıyla altılı paketinden iki görünür kası daha fazlaydı. Kendi ifadelerine göre Lichter o dönemde haftada yedi kez antrenman yapıyordu ve vardiyası bittikten sonra bile ekipmanı kullanmaya devam ediyordu.

“Çok genç yaşta çok kötü eğitildim”

Bir BR yayınında Lichter şunları söyledi: “Evet, aslında doğru.” Bugün geriye ne kaldığı sorulduğunda moderatör küstahça cevap verdi: “Bıyık.” Eşinin hâlâ o zamandan kalma bazı şeyleri “biraz” görebildiğini düşündüğünü ekledi. “Kim Milyoner Olmak İster?” 2020'de şöyle açıkladı: “Çok genç yaşta, çok kötüyü eğittim.”

Çünkü zararsız gibi görünen şey aslında Lichter ile ciddi sağlık sorunlarına yol açtı. 26 yaşındayken “Nadireler İçin Nakit” adamı ilk felç geçirdi. Bunu sadece iki yıl sonra, 28 yaşındayken kalp kriziyle birlikte ikinci felç izledi.

Bir süre önce yayınlanan tıbbi bir belgeselde Lichter, 30 yıldan fazla bir süre önce yaşadığı sağlık sorunlarını şöyle anlattı: “Stres, çok fazla çalışma, endişe ve kendime dikkat etmiyordum. Gençlerin genellikle yaptığı gibi düşündüm. yap; bu vücut sonsuza kadar sürer.” Lichter de belgeselde olayların kendisini uyandırdığını ve o günden bu yana daha bilinçli yaşadığını söyledi.

Ayrıca bir çağrıda bulundu: “Bedeninize iyi bakmalısınız. Tıpkı arkadaşlık, aşk, evlilik gibi çok değer verdiğiniz şeyler gibi.” Lichter, otomobil ve klasik otomobil hayranı olduğu için vücudunu bunlarla karşılaştırdı ve şunları söyledi: “Sadece muayeneleri, bakımları ve bakımları ciddiye almanız gerekiyor.” Yıllar geçtikçe Lichter vücut geliştirme fiziğini kaybetti ancak daha sağlıklı bir yaşam kurdu.