Nathalie Volk, dekolte bir spor kıyafetiyle spor yaparken ortaya çıkıyor

semaver

New member
Nathalie Volk, zaman zaman Instagram hesabında sportif yanını gösterdi. Şimdi dar spor salonu kıyafetiyle yeni bir fotoğraf var.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde, Nathalie Volk, Instagram hesabında bazı sportif fotoğraflar paylaştı. Eski “Almanya’nın Bir Sonraki Top Modeli” adayı, boks ringinde ve golf oynarken ortaya çıktı. Ve şimdi bile, görünüşe göre bir eğitim seansı sırasında bir kayıt yayınlıyor.

Selfie’de 26 yaşındaki genç, arkasında fitness ekipmanlarıyla bir minderin üzerinde diz çöküyor. Saçlarını atkuyruğu şeklinde yüzünün dışında örmüş ve ayrıca derin yakalı, dar, spor, tek parça bir takım elbise giyiyor. Instagram hikayesindeki gönderisinden tam olarak nerede olduğu belli değil. Volk resim hakkında yorum yapmıyor ve onun kendi adına durmasına izin veriyor.

Nathalie Volk: 26 yaşındaki spordan bir fotoğraf paylaşıyor.
Nathalie Volk: 26 yaşındaki spordan bir fotoğraf paylaşıyor.

Nathalie Volk: 26 yaşındaki spordan bir fotoğraf paylaşıyor. (Kaynak: Instagram/mirandadigrande)

Nathalie Volk, 2014 yılında “Germany’s Next Top Model” model döküm şovuna katılımıyla tanındı. Sonraki yıllarda, “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın!” Gibi çeşitli başka TV formatlarında da yer aldı. Girişimci Frank Otto ile olan ilişkisiyle de manşetlere girdi. Geçici bir ayrılıktan sonra ikili şimdi tekrar bir araya geldi.

Çift, ilişkilerini toplum içinde nispeten sessiz tutuyor. Nathalie Volk’un Instagram hesabında da ortak görünümler nadirdir. Model, burada okuyabileceğiniz gibi, bu yılın başlarında ikisi arasında nadir bir samimi an paylaştı.