Neden ayaklarını saklamak istemiyor?

semaver

New member
Şık veya makyajsız: Frauke Ludowig kendini her açıdan gösteriyor. Sunucu ayrıca t-online’da vurguladığı için iddia edilen kusurları gizlemek istemiyor.

Frauke Ludowig, lüks komisyoncusu Marcel Remus’un Oscar’lardan kısa bir süre önce ünlüleri ve basını hayır etkinliğine davet ettiği Los Angeles’taki efsanevi Beverly Hills Oteli’ne girdiğinde gözleri parlıyor. Sunum yapan kişi konuk olarak sitede bulunur, ancak olayı kamera önünde de bildirir. 59 yaşındaki model buna göre şekillendirilmiş: etkileyici bir makyaj, saçları tam oturan dalgalar halinde omuzlarının üzerine dökülüyor. RTL izleyicileri Frauke Ludowig’i bu şekilde tanıyor ve onu yıllardır neredeyse her gün TV’de “Exclusive”de görüyor.

Ancak iki çocuk annesi kendini farklı bir açıdan da göstermeyi seviyor. Randevuya birkaç saat kala tamamen makyajsız bir fotoğrafını paylaştı. Cesur, bazıları buna diyor. Öte yandan Frauke Ludowig için, t-online ile yaptığı bir röportajda vurguladığı gibi, söylemeye gerek yok ve önemli.

Frauke Ludowig, etkinlikten birkaç saat önce Instagram'da böyle göründü.
Frauke Ludowig, etkinlikten birkaç saat önce Instagram'da böyle göründü.

Frauke Ludowig, etkinlikten birkaç saat önce Instagram’da böyle göründü. (Kaynak: instagram.com/fraukeludowig_official)

59 yaşındaki oyuncu, “Uzun süredir kendimi sosyal medyada gösteriyorum ve başlangıçta bunun arkasında belirli bir niyet yoktu. Ama şimdi bir mesaj haline geldi çünkü bu konuda çok fazla geri bildirim alıyorum” dedi. “‘Buna cesaret edemem ama bence harika’ diyen benim yaşımdaki kadınlar var. Birçok genç de yazıyor, beni rol model olarak tanımlıyor ve bir gün aynı şekilde yapmak istediğini söylüyor. . Ve bu beni cesaretlendiriyor.”

Frauke Ludowig nefret yorumlarını böyle ele alıyor

Ancak gönderilere yapılan yorumlar tamamen olumlu değil. Frauke Ludowig, “Beni yalnızca televizyondan tanıyan, ‘Tamamen farklı görünüyor’ diyen insanlar – ve evet, bu doğru,” diye itiraf ediyor Frauke Ludowig. Bu yüzden hakaretlere ve nefret yorumlarına kesinlikle müsamaha göstermeyecektir. “Kimsenin bana ne yapıp ne yapamayacağımı söylemesini istemiyorum. Kendimi tanıttığım hesabım ve siteye kim gelirse gelsin uslu dursun.”

Limiti aşan herkes engellenecektir. Frauke Ludowig diğer her şeyi görmezden geliyor. Moderatör, “O zamandan beri kalın bir deri giydim” dedi. Ama her şeyin yorumlanmasını istemiyor. “Bir keresinde ayaklarımla bir bok fırtınasına neden olmuştum. Kızım aşağıdan bir fotoğraf çekti, çok uzun süre baktılar ve ben de dünyanın en güzel ayakları değilim. Bazen gerçekten hakarete uğradım.”

Gönderide diğer şeylerin yanı sıra “Sakat ayaklarınızdan utanmalısınız”, “Ayaklarınız korkunç görünüyor” veya “Ayaklarınız gerçekten iğrenç” yazıyordu. Silmek ve hatta sonuç olarak ayaklarını saklamak Frauke Ludowig için hiçbir zaman bir seçenek olmadı. Aksine, çıplak ayakla gösteren başka bir fotoğrafla yanıt verdi. t-online ile yaptığı röportajda “Hiç kimse mükemmel değildir ve kendinizi olduğunuz gibi kabul etmelisiniz. Kendimizi daha çok sevmeye başlamalıyız. Bunu göstermek istiyorum ve bu yüzden yapmaya devam edeceğim” dedi.

Güzellik ameliyatları söz konusu değil – kızları için de dahil

Şu anda kendisi ile çok mutlu. Frauke Ludowig, bir noktada güzellik doktorundan yardım alma olasılığını göz ardı etmezdi. “Bunun yaygın olduğu bir sektörde çalışıyorum ve modern bir dünyada yaşıyoruz. Bunu arkadaşlarımdan, meslektaşlarımdan biliyorum ve bunu yapan kimseyi asla yargılamam. Bir gün aynaya bakıp ‘Şimdi ben artık yapamam’ derse, muhtemelen yapardım.”

Nele’den iki yaş büyük olan 17 yaşındaki iki kızı Nika, estetik ameliyat olma arzusuyla ona yaklaşsa da durum bundan farklı olmayacaktı. Moderatör, “Eğer durum buysa, onu ciddiye almalısınız. Bunu hemen göz ardı etmem ve söz konusu bile olmadığını söylemem” dedi. “Birinin mücadele ettiği bir şey varsa, o zaman bunun hakkında konuşabilirsin. O kadar genç insanlara kesinlikle ‘Bunu bir daha düşünsen iyi olur’ derdim. Ama sorun olursa, onu desteklerim.”