NEMEC ve Wachtveitl Son Durumda Çekim Sonu

semaver

New member
Bir kült ikilisine veda

Acil serviste son “suç mahalli” çekim nemecinde kullanım dolu

10 Temmuz 2025 – 07:15Okuma Süresi: 2 dakika.

Miroslav Nemec ve Udo Wachtveitl: Münih'ten ayrılıyorsun Suç mahalli.

Resmi büyütmek

Miroslav Nemec ve Udo Wachtveitl: Münih “suç mahallinden” ayrılıyorsunuz. (Kaynak: Tobias Hase)

35 yıl sonra, en iyi bilinen “suç mahalli” komisyon üyelerinden ikisi nihayet sona erdi. Son flep düştü – aktörlerden biri hala hastaneye gitmek zorunda kalmadan önce.

Son kez “suç mahalli” kameralar bu ikiliye yönelikti. Miroslav Nemec ve Udo Wachtveitl tarafından somutlaşan TV komiserleri Ivo Batic ve Franz Leitmayr kariyerlerini sona erdiriyorlar. Önümüzdeki yıl çifte bir bölüm olarak görülecek olan son dava bu Çarşamba günü Münih'te kapatıldı.

Son üç vakanın yayını hala beklemede olsa da, veda 1991'den beri kameranın önünde olan iki aktör için zaten gerçek. Görünüşe göre son “suç mahalli” bölümleri için her şeyi verdiler. Bazen belki biraz fazla? Çünkü Nemec film çalışması sırasında hastaneye gitmek zorunda kaldı. “Bild” ile sohbet ederek açıklıyor: “Dizimi çıkardım. Ne yazık ki, çok normal bir sahneyle: Sadece köşeye gittim.”

Seri sonlarını şekillendirmeye yardımcı olup olmadıkları sorulduğunda, Nemec en azından bir söz olduğunu açıklıyor. Dramatik bir şekilde ölmeme arzusu onlar için önemliydi. Ama aynı zamanda şöyle diyor: “Ne yazık ki, biz tek karar değiliz.” Wachtveitl, vedanın karakterlerine adalet yapacağını ve önceki vakalardan iyi bilinen karakterlerle bir araya geleceğini ekliyor.

İkisi, son çılgın Münih “suç mahalli” nedeniyle kendilerini gerçekten duygusal olarak gösteriyor. Ama Nemec kesin: “Ayrıca mavilerin daha sonra geleceğine inanıyorum. Bunun sadece bizim sonumuz olduğunu anlayacağım. Ve belki bir gözyaşı ikinci birayla geliyor.” Wachtveitl benzer şekilde görüyor: “Vedanın çoğu bize dışarıdan getirildi. Belki de yine de bir veda olarak hissedeceksiniz.”

“Suç mahalli” yıldızları açıkça birbirlerine veda etmiyor. Özel olarak birbirlerine bağlı kalırlar. Hırvatistan'daki Nemec'in evinde “Çok Yakında” bir haftalık bir tatil planlayın.