Nena özel destekle sahneye çıkıyor

semaver

New member
Ama herkes hevesli değil

Nena özel bir TV şovuna çıkıyor

12 Ocak 2025 – 15:19Okuma süresi: 2 dakika

Nena: Şarkıcı performansıyla karışık tepkilere neden oldu.

Resmi büyüt

Nena: Şarkıcı performansıyla karışık tepkilere neden oldu. (Kaynak: IMAGO/Frederic Kern/imago)

Nena, pek çok hit yıldızın yanı sıra Florian Silbereisen'in “Schlagerchampions” programına da konuk oldu. Ancak şarkıcı sahnede yalnız değildi.

Cumartesi akşamı Florian Silbereisen bir kez daha Almanya'nın en büyük pop yıldızlarını “Schlagerchampions”da bir araya getirdi. Ayrıca orada: pop şarkıcısı Nena. 64 yaşındaki oyuncu tek başına performans sergilemedi, ancak üç çocuğuyla (oğlu Sakias) birlikte ünlü annesi olmadan performans sergiledi.

Gösteriden önce bile Nena, en büyük oğlunun Florian Silbereisen ile şarkı söyleyeceğini duyurdu. “Çok heyecanlıyım! Kardeşi Simeon piyanoda ona eşlik edecek, kız kardeşi Larissa da koroda meleksi sesiyle Sakias'ı destekleyecek ve ben de seyircilerin önünden her şeyi izleyebileceğim ve muhtemelen yeniden sevinçten ağlayacağım. ,” müzisyeni Instagram kanalında yazdı.

Cumartesi akşamı sıra gelmişti. Sadece Sakias değil, Nena da mikrofonu alıp “Hayatımda” şarkısını çocuklarıyla birlikte seslendirdi. Gösterinin pek çok seyirci tarafından coşkuyla karşılandığı görülüyor. Bir kişi, “Harika performans. Beni derinden etkiledi. Bunun için teşekkür ederim” diye yazdı. Biri “Tüylerim diken diken oldu” diye okuyor. Birisi “İnanılmaz, hâlâ çok iyi. Ve çocukları da ona mükemmel uyum sağlıyor” diyor.

Ancak eleştiri de vardı; performans muhtemelen seyirciyi böldü. Bazı insanlar Nena'ya gösteride sahne verilmesini anlayamadılar. Şarkıcı, korona salgını sırasında tartışmalı açıklamalarla insanları kutuplaştırdı. Bununla ilgili daha fazlasını buradan okuyun.

Bir kişi “Nena geldiğinde ZDF'ye geçeceğim” yorumunu yaptı. “Ben de yokum! Ne yazık!” başka bir yorumdur. Bir kullanıcı “Nena artık hiç çalışmıyor” diye onayladı. Ancak müzisyen de çok fazla destek aldı. “Nena, rüzgar nereden eserse esmeyen biri. Harika kadın” pek çok mesajdan sadece biri.