Nico Schlotterbeck için endişe – BVB yıldızı ağır yaralandı

Beykozlu

New member
CL'nin Barcelona'ya karşı oynadığı maçta

“Bu bir felaket olurdu”: BVB milli oyuncusu için şok an

Güncelleme: 12.11.2024 – 23:37Okuma süresi: 2 dakika

Nico Schlotterbeck: Milli oyuncu sedyeyle sahadan çıkarılmak zorunda kaldı.

Resmi büyüt

Nico Schlotterbeck: Milli oyuncu sedyeyle sahadan çıkarılmak zorunda kaldı. (Kaynak: Bernd Thissen/dpa)

Skor 2:3 iken BVB, FC Barcelona'ya karşı yarıştı ve her şeyi öne çıkardı. Son saniyede büyük bir şans daha doğdu ama acı verici bir şekilde sonuçlandı.

BVB, Nico Schlotterbeck konusunda endişeli. Borussia'nın stoperi, Çarşamba akşamı FC Barcelona ile oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında duraklama süresinin son dakikasında sakatlandı. Skor 2:3 olduğunda BVB bir kez daha her şeyi öne attı ve sol taraftan bir serbest vuruş daha elde etti.

Schlotterbeck merkezde havaya yükseldi ancak topu kaleye gönderdi. Ancak bir saniye sonra şok edici an geldi. Merkez savunma oyuncusu yere inerken bileğini burktu ve hemen tedavi edilmesi gerekti. Milli oyuncu hemen bileğinden tuttu.

Schlotterbeck, elleri yüzünün önünde sedyeyle sahadan çıkarıldı. Diğer iki stoper Niklas Süle ve Waldemar Anton'un da eksik olduğu, sakatlık yaşayan BVB için acı bir darbe oldu.

Taraftarlar onu ve diğer oyuncuları alkışlarla uğurladı. Kaptan Emre Can, DAZN'da şunları söyledi: “Umarım kötü bir şey değildir. Kesinlikle acı çekiyordu.” DAZN uzmanı Michael Ballack ilk tahminde bulundu: “Muhtemelen dış bağ etkilenmiştir, sindesmotik bağ da etkilenebilir.”

Teknik direktör Nuri Şahin için, stoper Niklas Süle'nin aylardır sahalardan uzak olması nedeniyle Schlotterbeck'in sakatlığa ara vermesi ciddi bir darbe olacak. Bu nedenle defansın ortasında orta saha oyuncusu Emre Can'ın yardım etmesi gerekti. Şahin bu nedenle DAZN'da şunları söyledi: “Eğer o da (Schlotterbeck, editörün notu) şimdi çıkarsa felaket olur. Bakalım, teşhis için bekleyeceğim. Resimleri ben de gördüm, pek öyle görünmüyor. iyi.”

BVB'nin kış tatilinden önce hâlâ iki lig maçı var. Pazar günü TSG Hoffenheim Signal Iduna Park'a konuk olacak ve bir hafta sonra VfL Wolfsburg'a gidecekler.