Nina Bott ailesiyle birlikte seyahat ediyor

semaver

New member
Aile desteği

Nina Bott'un çocukları orman kampına gidiyor

01/13/2025 – 15:33Okuma süresi: 2 dakika

Nina Bott: Oyuncu ailesini de yanında Avustralya'ya götürüyor.

Resmi büyüt

Nina Bott: Oyuncu ailesini de yanında Avustralya'ya götürüyor. (Kaynak: IMAGO/Christoph Hardt)

2025 orman kampı kısa süre içinde başlayacak. Ünlüler Avustralya'ya uçmaya hazır. Aktris Nina Bott beraberindeki birkaç kişiyle seyahat ediyor.

Eski GZSZ yıldızı ve girişimci Nina Bott, “Ben Bir Yıldızım – Beni Buradan Çıkarın!” programına katılımı sırasında ikramiye alıyor. Avustralya'da beş kat yerinde destek. 47 yaşındaki adam, dört çocuğundan üçünü de yanında götürüyor. Ayrıca orada: Bott'un kayınvalidesi, ilk haftada üç ila dokuz yaş arası çocuklara tek başına bakıyor. Daha sonra Nina Bott'un kocası Benjamin onun peşine düşer.

Çocukları Luna, Lio ve Lobo'yu Hamburg'daki evde bırakmak Nina Bott için bir seçenek değil. RTL'ye şöyle diyor: “Çocuklarım aslında her zaman oradalar. Çocukları olmadan tatile giden birçok aile var. Daha önce hiç böyle bir şey yapmamıştık.” Hala çocuklarından birini yanında alamıyor: en büyük oğlu Lennox. 21 yaşında ve okuyor.

Dokuz yaşındaki Luna, Avustralya'da bulunduğu süre boyunca zorunlu eğitimden muaf tutuluyor. Nina Bott şöyle açıklıyor: “Bunu resmi olarak talep ettik. Hatta müdürün, yani müdürün bile üç aya kadar bunu onaylayabileceğine inanıyorum. Elbette gerekli olup olmadığına bakacaklar, ama eğer yaparsanız. Eğer bir çalışma geçmişiniz varsa o zaman bu hiç sorun değil.” Bott, Luna'nın ders materyalini yanında Avustralya'ya götürdüğünü ve orada üzerinde çalıştığını söylüyor.

Luna ayrıca Bott'un açıkladığı gibi “tüm gün korucu atölyesi” olan bir koala istasyonunda staj yapıyor. Üç çocuk için denizkızı kuyruğu veya futbol ayakkabısı gibi pek çok oyuncak ve spor malzemesi de çocukları meşgul etmelidir.

Nina Bott her şeyi organize etti. Yavrularına iyi bakılıyor, bu nedenle etkileyici için orman kampı macerası 24 Ocak'ta başlayabilir. Şöyle diyor: “Kolayca vazgeçebilirim ama ancak her şeyin iyi hazırlandığını bilirsem.”