semaver
New member
Poposunun bir fotoğrafı Instagram’da tartışmaya yol açtı. Hayranları sadece anlık görüntü için iltifat etmedi. Nina Bott şimdi eleştirilere yanıt verdi
Nina Bott şu anda Mısır’da ve tatilini Instagram’da takipçileriyle paylaşıyor. Her gün takipçilerine kumsaldan enstantane fotoğraflar gönderiyor – bazen erkek arkadaşıyla, bazen çocuklarıyla, bazen giyinmiş, bazen açık giyinmiş. Özellikle bir fotoğraf ortalığı karıştırdı.
Pazar günü, eski “İyi Günler, Kötü Günler” oyuncusu, onu deniz kenarında gösteren bir fotoğraf paylaştı. Onu sadece arkadan, omzunun üzerinden kameraya bakarken görebilirsiniz. 45 yaşındaki tişört ve bikini altı giyiyor. Plaj ziyareti için alışılmadık bir elbise tarzı değil.
Yine de Nina Bott, paylaşımın altına okunacak çok sayıda eleştirel yorum aldı. “Hep böyle poz vermek zorunda mısın?” Örneğin bir takipçiye sordu. Bir başkası, “Artık bu pozu biraz talihsiz buluyorum” dedi. “Ona yakışmıyor” yorum sütununda da okunabilir. Kendisi yorumları mizahla karşıladı. Aktris, “Rahatla. Bu bir popo. Başka bir şey değil. Ve ben evli değilim,” yorumunu yaptı.
“Tamamen normal ve heyecansız”
Şimdi, “skandal fotoğrafından” dört gün sonra, oyuncu bu kez Ippen medya grubuyla yaptığı bir sohbette kendini yeniden ifade ediyor. Nina Bott, “Ben ve takipçilerimin yüzde 99’undan fazlası, sahilde bir mayo ve fotoğraflarını tamamen normal ve sakin buluyoruz” diyor.
Resmin altındaki yorumların çoğu olumluydu ve takipçilerinin çoğu çekim konusunda hevesliydi. Bir takipçi, “Anneler de seksi olabilir ve harika görünüyor” yorumunu yaptı. “Güzel resim” veya “harika fotoğraf” gibi iltifatlar da bulunabilir.
Ancak birkaç olumsuz yorum, yorumlar sütununda bir tartışmaya yol açtı. Ancak Nina Bott için durum açık: herkes istediğini yapmalı. “Bazı insanlar yetiştirilme tarzları veya kültürleri nedeniyle bu konuda daha az rahat olabilir ve bu da tamamen sorun değil!” aktris diyor.