No Angels'ın yıldızı Nadja Benaissa gözyaşları içinde: Ameliyat sonrası rahatlama

semaver

New member

Şarkıcı Nadja Benaissa şimdi de gözyaşları içinde takipçileriyle iletişime geçti. Duygusal patlamasının nedeni plastik cerrahın müdahalesidir.

Yaklaşık 20 yıl önce No Angels yıldızı Nadja Benaissa'nın göğüs ölçüsü silikon implantlarla büyütüldü. Bu, şarkıcı için yıllar süren bir çileyi başlattı: Sadece yeni göğüslerinin görünümünü beğenmemekle kalmadı, aynı zamanda şu anda 41 yaşında olan sanatçı, bunun sonucunda önemli sağlık sorunlarıyla da mücadele etmek zorunda kaldı. İmplantların çıkarılmasıyla Nadja Benaissa artık daha da rahatladı.

Müzisyen, Instagram'da “Sevinç Gözyaşları” başlığı altında takipçilerine “Bugün ameliyatımı oldum. İşler bitti ve bunu size açıklayamam” dedi. “Şimdi sakinleştim ama bütün gün ağladım. İmplantlar çıkar çıkmaz kendimi daha iyi hissettim.”

Büyütülmüş göğüs boyutu “zevklerime, vücuduma ve oranlarıma göre çok büyük” olmasına rağmen, ilk başta “bununla yüzleşti” ve “gözden kaçırdı”. Ayrıca büyük göğüsler de oldukça dikkat çekti ve Nadja Benaissa bunu istemedi.

“Birçok farklı semptom”

Ancak birkaç yıl sonra büyük sağlık sorunları fark edilir hale geldi. Frankfurtlu kadın “eklem ağrısı, parmak ve ayak bileklerinde şişmiş eklemler, depresyon” ve “birçok farklı semptom” yaşadı. Semptomlar özellikle son beş yılda daha da kötüleşti, bu yüzden 20 yıl sonra implantları şimdi çıkardı.

İşlem sırasında yapılan ultrasonda sol memedeki implantın yırtıldığı görüldü. “Fakat sağ meme çok daha kötüydü. İmplantın tamamı parçalanmış ve göğsümün her yerine yosun gibi yayılmıştı.” Nadja Benaissa bu nedenle “bir daha hiçbir şekilde vücudumda silikon olmasını istemediği” sonucuna vardı.