Noel ağacının önünde çıplak uzanmak

semaver

New member
“Varlığım bir hediyedir”

Paris Hilton Noel ağacının altında çıplak uzanıyor

26 Aralık 2024 – 12:25Okuma süresi: 2 dakika

imago görselleri 0780118732

Resmi büyüt

Paris Hilton: İki çocuk annesi, Noel için kıyafetlerini bırakıyor. (Kaynak: IMAGO/Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/imago)

Noel'de Paris Hilton, hayranlarına son derece açıklayıcı tatil tebrikleri gönderdi: Girişimci kendini tamamen soyunmuş halde sundu; yalnızca fiyonkla örtülmüştü.

Tatiller vesilesiyle çok sayıda ünlü, şenlikli bir şekilde dekore edilmiş ağacın önünde poz veren popüler bir fotoğraf motifiyle Noel kutlamalarına dair bilgiler verdi. Paris Hilton da bunu yapmaya karar verdi, ancak biraz alışılmadık bir şekilde. 43 yaşındaki girişimci ve fenomen, yalnızca büyük kırmızı bir fiyonkla örtülü olarak çıplak poz verdi.

Paris Hilton, Instagram kanalında kısmen iç çamaşırlarıyla, kısmen de çıplak olarak devasa bir köknar ağacının önünde görülebildiği birkaç fotoğraf ve video yayınladı. Tüm kayıtları görmek için Instagram paylaşımının üzerine sağ tarafa tıklamanız gerekiyor.

Kısa bir süre sonra, otelin varisi bunu takip etti ve 26,6 milyon takipçisiyle Noel ağacının önünde çıplak uzandığı bir video paylaştı; Paris Hilton'un büstünü ve özel alanını yalnızca büyük kırmızı bir fiyonk kaplıyor. Ayrıca Ariana Grande'nin hit parçası “Santa Tell Me”yi de söylüyor. Hilton, paylaşımında “Varlığım bir hediye” diye yazdı.

İkinci gönderi bir gün içinde 550.000'den fazla kişi tarafından beğenildi. Ancak tepkiler karışıktı. Bir kişi “Paris bir efsanedir” diye yazdı. Muhtemelen birisi de bunu şu şekilde görmüştür: “Bu çok ateşli.” Başka bir yorumda şöyle yazıyor: “Paris, inanılmaz görünüyorsun! Tek kelimeyle ikonik.”

Ancak yorum sütununda da eleştiri yaygındı. “Paris, seni seviyorum. Ama sen bir kız annesisin. Bu gerekli mi?” birisi yorum yaptı. “Sana tapıyorum ama durum böyle olmak zorunda değil” ifadesi de okunabilir. Bir hayran, “Şimdiye kadar büyüdüğünü sanıyordum. Buna ihtiyacın yok” dedi.

Paris Hilton, 2021 yılından bu yana Carter Reum ile evli ve şu anda bir erkek ve bir kız çocuğu annesi. Her iki çocuk da taşıyıcı annenin yardımıyla dünyaya geldi.