O yüzüğü parmağından çıkarmaya çalışırsa canı yanacak: Zira aşk acıtır!

Beykozlu

New member
YÜZÜĞÜN EN KIYMETLİ ÖZELLİĞİ
Machine Gun Kelly, evlenme teklif ettiği Megan Fox’a verdiğ nişan yüzüğünün en büyük özelliğini gözler önüne serdi.

‘PARMAĞINDAN ÇIKARMAYA ÇALIŞIRSA CANI YANACAK’
Gerçek ismi Colson Baker olan 30 yaşındaki Machine Gun Kelly, Fox’a verdiği iki renkli pahalı taşlardan oluşan yüzüğün aslında “diken” olduğunu ve Fox şayet bu yüzüğü parmağından çıkarmak isterse canının yanacağını söylemiş oldu.

İKİ FARKLI HALKA
Vogue mecmuasına konuşan Machine Gun Kelly, yeşil ve beyaz renkli taşlardan oluşan yüzüğün aslında ayrılıp iki farklı yüzük haline getirilebildiğini anlattı. Bu iki halka birlikte olduğunda bir mıknatıs tarafınca bir ortada tutuluyor. daha sonra da bir kalp formunu oluşturuyor.

‘ÇÜNKÜ AŞK ACITIR’
Machine Gun Kelly daha sonra da şunları söylemiş oldu: “Bu iki halka aslında birer diken. Şayet onları parmağından çıkarırsa bu canını acıtacak. Zira aşk acıtır.”

MACHINE GUN KELLY’NİN ORTAK TASARIMI
Her bir taşının 300 bin dolar olduğu ileri sürülen nişan yüzüğünü Machine Gun Kelly, Stephen Webster ile birlikte tasarladı. Stephen bu kademeyi şöyleki anlatmıştı: “Yaratıcı süreç sırasında Machine Gun Kelly, kendi doğum taşının zümrüt, Megan Fox’un doğum taşının da elmas olduğunu ve ikisini birleştirmek istediğini anlattı. Ortaya çıkan yüzük her bir mücevheri tutan birbirine kenetlenmiş iki diken banttan oluşuyor. Bandın yapıldığı altının içine gömülü mıknatıslar da iki farklı halkayı bir ortada tutuyor. “

MEMNUN HABERİ BU TÜRLÜ DUYURDU
“2020 yılının temmuz ayında, bir banyan ağacının altına oturduk ve büyülü bir şeyler istedik… Bu kadar kısa, çılgın bir vakit diliminde yaşayacağımız acılardan habersizdik. Bağımızın gerektirdiği fedakarlıklardan habersizdik. Lakin aşk sarhoşuyduk. İşte o “aşk sarhoşluğu” bir yıldan biraz fazla bir müddetdir birlikte olan ünlü çifti, sonunda evliliğin eşiğine getirdi. Birinci adım da atıldı. Hoş oyuncu, o keyifli haberi de Instagram hesabından duyurdu.

PORTO RİKO’DA NİŞAN
Bir yılı aşkın bir müddetdir birlikte olan Megan Fox ve Machine Gun Kelly, nişanlandı. Birinci evliliğini Brian Austin Green ile yapan üç çocuk annesi 35 yaşındaki Fox, Machine Gun Kelly’nin, önünde diz çökerek kendisine evlenme teklif ettiği o anlarda çekilen görüntüyü da toplumsal medya hesabından paylaştı. Fox, bu teklifi birlikte gittikleri Porto Riko’da aldı.

‘ONUNLA EVLENMEMİ İSTEDİ’
Fox bildirisine “2020 yılının Temmuz ayında bir banyan ağacının altında oturduk ve büyülü bir şeyler diledik.” diyerek başladı. daha sonra da şu biçimde sürdürdü: “Bu kadar kısa vakitte bir arada yaşayacağımız acıların farkında değildik. Münasebetin bizden talep edeceği fedakarlıklardan haberimiz yoktu. Fakat aşktan sarhoş olmuştuk. Her nasılsa bir buçuk yıl cehennemde birlikte yürüdükten ve mümkün olacağını asla hayal etmediğim kadar güldükten daha sonra onunla evlenmemi istedi.”

‘ONA EVET DEDİM’
Megan Fox, Machine Gun Kelly’nin teklifini kabul ettiğini de şu satırlarla duyurdu takipçilerine: “Ve bir evvelki her ömürde olduğu üzere ve bunu izleyecek her hayatta olduğu üzere ona “evet” dedim.”

BİRBİRLERİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDULAR
Görüntüde bir binanın bahçeye açılan merdivenleri önünde görünüyor Megan Fox ile Machine Gun Kelly. Gerçek ismi Colson Baker olan Machine Gun Kelly, elinde bir yüzük kutusu tutarak Fox’un önünde diz çöküyor. Bir an daha sonra Fox da onun karşısına diz çöküyor. Sevgilisinin evlilik teklifiyle sevinçten ne yapacağını şaşıran Fox bu teklifi kabul ediyor. daha sonra da çift, bu keyifli anı kutlamak için birbirlerini öpücüklere boğuyor.

AŞKLARI BU TÜRLÜ BAŞLADI
Gelin Megan Fox ve Machine Gun Kelly’nin aşklarının nasıl başladığını bir hatırlayalım. Fox ile Machine Gun Kelly’nin tanışması, birlikte rol aldıkları Midnight in the Switchgrass isimli sinemanın setinde oldu. esasen o sette birbirlerinin gözlerinin içine baktıklarında ikisi de aradıkları aşkın “orada durduğunu” fark etmiş. Çift, birbirlerine nasıl aşık olduklarını GQ mecmuasına verdikleri bir röportajda anlatmıştı.

Machine Gun Kelly, “Biraz yavaşça olmalı, lakin bir birbirimizle cehenneme de gidiyoruz” dedi. Kelly, Megan Fox ile münasebetini “Bir Cins kendinden geçme ve acıyla kıvranma” diye tanımladı. Kelly kelamlarını şöyleki sürdürdü: “İnsanların, bizim hakkımızda her şeyin mükemmel olduğunu düşünmesini istemiyorum. Bunun “en karanlık peri masalı” olduğunu sebepsiz yere söylemiyorum.”

‘RUH EŞİMİ BU TÜRLÜ BULACAĞIM HİÇ AKLIMA GELMEMİŞTİ’
Megan Fox ise, Machine Gun Kelly ile tanıştığında onun “ruh eşi” olduğunu anlamış. Fox o devri şu sözlerle anlattı: “Aşka hayli açıktım… Lakin ruh eşimle bu türlü karşılaşacağımı hiç varsayım etmemiştim.” Megan Fox, sevgilisi Machine Gun Kelly ile bağı hakkında “Sanki çok yıldır bizi farklı tutan bütün mahzurlar kalkmış ve sonunda yollarımız kesişmişti” dedi.

‘SANKİ ÇOK UZUN VAKİTTİR TANIYORDUM’
Megan Fox, bir arada rol aldıkları Midnight in the Switchgrass isimli sinemanın setinde Machine Gun Kelly ile yalnızca iki gün çalıştıklarını lakin onunla “büyülü” bir bağlantı kurduklarını kelamlarına ekledi. Fox, Kelly’nin gözlerine baktığı birinci anda aklından ‘seni tanıyorum, seni epey uzun vakittir tanıyorum, seni hayli farklı biçimlerde, biroldukça farklı hayattan tanıyorum’ diye düşündüğünü anlattı.

‘DAHA GÜZEL BİR İNSAN OLDUM’
Machine Gun Kelly de Megan Fox ile ilgisinin kendisini daha düzgün bir insan haline getirdiğini söylemiş oldu. Daha evvel verdiği bir öbür röportajda da birinci kere bu biçimde aşık olduğunu anlatmıştı.

ESKİ EVLİLİĞİNDEN ÜÇ ÇOCUĞU VAR
Megan Fox, birinci evliliğini Brian Austin Green ile yaptı. İki çocuğu olan çift; bir orta yollarını ayırmaya karar verdi. Ancak, Fox’un çiftin üçüncü bebeğine gebe olduğu ortaya çıkınca evliliklerine bir talih daha verdiler. Ama üçüncü bebek de ortalarındaki alakayı düzeltmedi. Brian Austin Green ile Megan Fox evliliklerini bitirdi. Çiftin, 9 yaşında Noah 7 yaşında Bodhi ve 5 yaşında Journey isminde üç çocuğu bulunuyor.

ONUN DA 13 YAŞINDA BİR KIZI VAR
Machine Gun Kelly ise eski bağından 13 yaşında Casie isminde Casie isminde bir kız babası.