O'Brien, Freeman, Bond – en önemli anlar

semaver

New member
97. Oscar Ödülleri Tarihtir. Sadece akşamın galibi bir sürpriz olmakla kalmadı, Gala da unutulmaz anlar da vardı.

Her şey Los Angeles şehrine bir övgü ile başladı ve burada birkaç orman yangınının yıl başında yıkıcı hasara neden olduğu. Ağır kriz bölgesi ve dolayısıyla zayıflanmış Hollywood endüstrisi, bu 97. Oscar Ödülleri akşamı ölen konuydu. Sonunda büyük kazanan, bir seks işçisi hakkında bir film olan “Anora” idi – işte tüm ödül kazananlarına genel bakış.

Ancak vurgular arasında her zaman garip sahneler, şaşırtıcı yorumlar veya şaşırtıcı performans gösterileri vardı. Burada sizin için bu yılki Oscar'ların en önemli anlarını özetledik.

İlk kez, ABD komedyen Conan O'Brien yönetildi. 61 yaşındaki çocuğun açılış konuşması büyük ölçüde belirsizdi. Her şeyden önce, kaydırma aktris Karla Sofía Gascón yönünde hatırlanır. “Emilia Pérez” filminin ana aktrisi, Portal X İslam -Hostil ve Irkçı'daki eski, şimdi silinmiş yayınlarda kendini ifade etmişti. Müzikal gerilim filmi 13 aday ile yarışa girdi ve sonuçta sadece iki kategoride kazandı. “Emilia Pérez” akşamın büyük kaybeden.

Tırnak işareti

Bence Amerikalılar birisinin nihayet güçlü bir Rus sunmasından heyecan duyuyorlar.

Conan O'Brien

O'Brien gerçekten politik olarak alamadı. Sadece “güçlü bir Rus” diravcasına karşı özenli bir cümle, dünya siyasetindeki mevcut gerilimlere ve Donald Trump'ın Vladimir Putin'e olan inanılmaz yaklaşımına atıfta bulunabilir. ABD komedyeni, bir seks işçisinin bir Rus oligarkının oğluna aşık olduğu ve aynı zamanda ailenin yanında olduğu “Anora” filminden bahsetti. Diyerek şöyle devam etti: “Bence Amerikalılar birisinin nihayet güçlü bir Rus sunmasından heyecan duyuyor.” Conan O'Briens hakkında daha fazla bilgi edinin.

Hollywood yıldızı Morgan Freeman, birkaç gün önce eşi Betsy ile mülkünde ölü bulunan aktörler Gene Hackman'ın Oscar'larını hatırladı. Burada daha fazlası.

Tırnak işareti

Bunun için ve çok daha fazlası için sizi hatırlayacaksınız. Huzur içinde yat, dostum.

Morgan Freeman

“Bu hafta topluluğumuz devleri kaybetti. Ve sevgili bir arkadaşı kaybettim,” diye konuşmaya başladı. “İki filmde genlerle çalışmaktan zevk aldım, 'acımasız' ve 'şüphe altında – katil oyun'. Onunla ateş eden herkes gibi, onun cömert bir aktör ve becerilerini başkalarını daha iyi gösteren bir adam olduğunu öğrendim.”

Freeman daha sonra Hackman'ın her zaman “iyi bir iş yapmaya çalışan biri olarak hatırlatılmasını” istedi. “Sanırım hepimiz için dediğimde konuşuyorum: Genler, için ve çok daha fazlası için seni hatırlayacaksınız. Huzur içinde yat, dostum.”