semaver
New member
Mischa Barton şaşırtıcı bir şekilde bir sırrı açıklıyor: “OC, California” dizisini çekerken bir rol arkadaşıyla yakınlaştı. Ancak onların romantizmi sorunlara yol açtı.
Marissa Cooper'ın “OC, California”daki rolü Mischa Barton'un en ünlü rollerinden biridir. Oyuncu, karakteri trajik bir şekilde ölmeden ve şu anda 38 yaşında olan oyuncu ayrılmadan önce 2003'ten 2006'ya kadar başarılı dizide kamera karşısına geçmişti. Şimdi -20 yıl sonra- “Call Her Daddy” podcast'indeki çekimleri hatırlıyor ve bir meslektaşıyla perde arkasında neler olup bittiğini anlatıyor.
Sunucu Alex Cooper, Mischa Barton ile aktör Ben McKenzie'nin canlandırdığı Ryan Atwood'la olan ilişkisi de dahil olmak üzere “OC” karakterinin ilişkileri hakkında konuşmak istiyor. Daha sonra Mischa Barton, ilişkinin “sadece ekranda olmadığını” söyleyerek, Ben McKenzie ile bir ilişkisi olabileceğine dair yıllardır süren spekülasyonları doğruluyor.
Mischa Barton, oyuncuların ilk sezonda yakınlaştığını ve hızla “kendilerini bu işin içine adadıklarını” anımsıyor. Bu onun için “karmaşıktı” çünkü hızla büyümesi gerektiği duygusuyla “bakire, çocukken rolüne girdi”. Bu aynı zamanda Mischa Barton'un da ilk ilişkisiydi. Çekimler başladığında kendisi 17, Ben McKenzie ise 25 yaşındaydı.
“Bir nevi işkenceydi”
Bu ilişki sette de sorun haline geldi. Yapımcılar, yaşı nedeniyle rol arkadaşına yakınlaşan Mischa Barton'un ebeveynleriyle bile sohbet etmeye çalıştı. Bugün “Bu bir tür işkenceydi” diyor. Sonuçta ayrılan oydu. Şimdi geriye dönüp baktığında 38 yaşında olan oyuncu, “Sanırım başlangıçta bana çok kızmıştı ve yapımcıların da bundan memnun olmadıklarını hissettim” diyor.
Ancak oyuncu kadrosundan yaklaşanlar yalnızca Mischa Barton ve Ben McKenzie değildi. Mischa Barton, diğer yıldızların da flört ettiğini söylüyor. Adam Brody ve Rachel Bilson'ın önceki ilişkisi biliniyor. Seth Cohen ve Summer Roberts'ı oynayan oyuncular üç yıl boyunca birlikte oldular. Ayrıca “OC, California”nın çekimleri sırasında da tanıştılar.