Ödül merasiminde Edis – Erkan Özerman tansiyonu

Beykozlu

New member
MORALİM BOZULDU

Edis, gecede “yılın en güzel pop müzik erkek sanatçısı” mükafatı aldı. Kendisinden daha sonra “yaşam uzunluğu onur ödülü”nü almak için Erkan Özerman, sahneye çıktı.
Edis, bu sırada salondan ayrılmak için yerinden kalktı.
Bunu nazarann Özerman, sahniçin Edis’e şu biçimde seslendi: “Çocuğum Edis, büyükler sahneye çıktığı vakit hürmetle izlenir. Gerini dönüp gidemezsin.”
Merasimin yapıldığı gemiden inen ünlü müzikçi ise Özerman’ın kelamları hakkında “Moralim bozuldu” demekle yetindi.

Erkan Özerman, ödül merasimin akabinde Edis hakkında “Şarkıcı olmak diğer, star olmak başka” açıklamasını yaptı.

En Yeterli Magazin Gazetesi

Gecede “yılın en yeterli magazin gazetesi ödülü”nün sahibi Kelebek oldu. Mükafatı, müellifimiz Orkun Ün aldı.

Hasta olduğundan düşünemedi

Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği, “yılın en hassas düzgünlük hareketi” seçildi. Levent, Erkan Özerman ile Edis içindeki gerginlik hakkında şunları söylemiş oldu:

Haluk Levent, Ahbap Derneği’yle ‘yılın en hassas yeterlilik hareketi’, ‘Vasiyet’ albümüyle ‘yılın en uygun proje albümü’ mükafatlarını aldı.

“Talihsiz bir durum oldu Edis buraya gelirken de ‘Bugün aşı oldum, rahatsız hissediyorum’ dedi. Hepimizin yanılgıları vardır. Edis güzel niyetli bir çocuk, hastalığından dolayı düşünemedi.”

Berna Narmanlı Arpacı’ya ilişkin tablo Bitexen tarafınca 500 bin TL’ye satın alındı. Elde edilen gelir Ahbap Derneği’ne bağışlandı.

Bekarlığa veda partisi sürprizi

Hande Yener, ödül merasiminde “yılın en uygun bayan pop müzik sanatçısı” seçildi. Yener, geceye yiğit bir kıyafetle katıldı.

Hande Yener’in kuru baş formundaki çantası ve takıları dikkat çekti.

Ünlü müzikçi, “Bu ödül törenindeki bütün yarar Ahbap Derneği’ne bağışlanacak. Yoksa asla gelmeyi düşünmüyordum” dedi. Ünlü müzikçi, geceye nasıl hazırlandığını ise şu biçimde anlattı: “Geceye iki file çorapla hazırladım. Bayanlar ismine özgürlük diliyorum.”

Yener, yan teknedeki bekarlığa vedasını kutlayan bir hayranı da kıramayarak yanlarına uğradı. Ünlü müzikçi, hayranlarıyla eğlenip müzik söylemiş oldu.

Hande Ünsal, “Gönder Gelsin” müziğiyle “yılın en uygun single’ı” ödülünün sahibi oldu. Ünsal, “Konser maratonum başladı. İnanın sevgilim Serkan’la (Balkan) bile görüşemiyorum” dedi.

Yılmaz Morgül, ‘yılın en yeterli Türk sanat müziği erkek sanatçısı’ mükafatını alırken sahnede Türk bayrağı açtı.

?

Türkü, ‘yılın en güzel Türk halk müziği sanatçısı’ seçildi.

Melek Mosso, ‘yılın en düzgün dizi sinema müziği’ mükafatına sahip oldu.

Tuğçe Sarıkaya Dağıstan- Güven Dağıstan

MÜKAFATLAR
Yılın en güzel magazin gazetesi: Kelebek
Tiyatro meslek emek ve onur mükafatı: Müjdat Gezen
Hayat uzunluğu onur mükafatı: Erkan Özerman
Yılın en hassas yeterlilik hareketi: Ahbap-Haluk Levent
Yılın en yeterli proje albümü: Haluk Levent-“Vasiyet”
Yılın en âlâ pop müzik erkek sanatkarı: Edis
Yılın en uygun müziği: Edis-“Martılar”
Yılın en yeterli bayan pop müzik sanatkarı: Hande Yener
Yılın en âlâ cover albümü: Ceylan Ertem-“Câhille Sohbeti Kestim”
Yılın en uygun Türk sanat müziği erkek sanatkarı: Yılmaz Morgül
Yılın en düzgün Türk sanat müziği bayan sanatkarı: Ayfer Er
Yılın en âlâ single’ı: Hande Ünsal-“Gönder Gelsin”
Yılın en düzgün dizi sinema müziği: Melek Mosso-“Hiç Işık Yok” (Çukur)
Yılın en âlâ Türk halk müziği sanatkarı: Türkü