Ölümcül uçak kazasının ardından eski sevgilisi ortaya çıktı

semaver

New member

Bir kaza, uzun süredir birlikte olduğu partnerini ve çocuklarını alıp götürdü. Şimdi Jessica Klepser yürek parçalayan bir haberle konuşuyor.

Jessica Klepser'in başa çıkmak zorunda olduğu hayal bile edilemeyecek bir kayıp. Birkaç gün önce iki kızı ve ayrılıklarına rağmen hala evli ve yakın olduğu babaları uçak kazasında hayatını kaybetti. Christian Oliver, Karayipler tatilinden dönerken on iki yaşındaki Madita ve kendisinden iki yaş küçük kız kardeşi Annik ile birlikte bir kaza geçirdi.

“Hayat çok değerli”

Şimdi Jessica Klepser ilk kez konuşuyor. Pilates eğitmeni kişisel Instagram hesabından dokunaklı bir mesaj yayınladı. Bu zor dönemde gördüğü sevginin yoğunluğu tarif edilemez. “Bana en yakın olanlardan, topluluğumdan, uzaktaki insanlardan, tamamen yabancılardan… Haberleri görüyorum, sözleri duyuyorum ve bu bana çok fazla güç veriyor” diye yazıyor.

Ayrıca Madita, Annik ve Christian'ın sevgisini de hissediyor. “Onlar her adımda yanımdalar ve bizi kolluyorlar.” Jessica Klepser son olarak takipçilerine yürek parçalayıcı bir çağrıda bulunuyor: “Lütfen sevgiyi yaymaya devam edin! Sevdiklerinize sarılın, onları sevdiğinizi söyleyin, birbirinize karşı nazik olun. Ve küçük şeyler yüzünden tartışmayı ve üzülmeyi bırakın. Buna değmez.” Hayat çok değerli.”