Önder Şahin ile Ecem Çırpan aşkına, anne Didem Şahin’den onay!

Beykozlu

New member
Babasının müzikleriyle kutladı

Önder Şahin, 36’ncı yaşını babası Selami Şahin’in sahneye çıktığı yerde kutladı. Selami Şahin evvelki akşam Jolly Joker Private’ta sahne aldı. Sanatçıyı dinlemeye gelenler içinde eşi Didem Şahin ve oğlu Başkan Şahin de vardı. 36’ncı yaşını yerde kutlayan Başkan Şahin’i gecede sevgilisi Ecem Çırpan da yalnız bırakmadı. Şahin, pastasının mumlarını annesi ve sevgilisine sarılarak söndürdü. (Sayit DURMAZ)

Anniçin onay

Didem Şahin’in bir süre evvel İrem Derici’yle aşk yaşayan oğlunun bu münasebetine onay vermediği konuşuluyordu. Derici’yle hiç bir vakit yan yana gelmeyen Şahin, voleybolcu Ecem Çırpan’ı ise aileye kabul etti.

Ufak bir uyku molası

Bergüzar Korel, geçen ay dünyaya getirdiği üçüncü çocuğu Leyla’nın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun “Ufak bir uyku” notuyla Instagram sayfasında yayınladığı karelere yüzbinlerce beğeni ve yorum yağdı.

Son 1 ay

Birinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Emre Karayel ve eşi Gizem Demirci, evvelki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. “Diş tabibine geldik” diyen Emre Karayel, “Doğum yurtharicinde mı olacak?” sorusuna şöyleki cevap verdi: “Hayır, benim abim bayan doğum hekimi, yurtdışına gitmeyeceğiz. Son 1 aya girdik, hayli heyecanlıyız.”

Gözlerime bakarak besteledi

Onur Akın, “Kalbinden Başka” isimli yeni müziğinin Marmaris’te çekilen klibinde eşi Gülşah Singar Akın’la kamera karşısına geçti. Onur Akın, klip için “Marmaris’in hoşluğunu bir aşk öyküsüyle göstermek istedik” dedi. Gülşah Singar Akın da eşinin şarkıyı kendisi için bestelediğini söylemiş oldu: “Her sözünü gözlerime aşkla bakarak besteledi. ‘Bu müzik senin şarkın, klibinde senin oynamanı istiyorum’ dedi. Yeterli ki kabul etmişim. İzledikçe epey memnun oluyorum.”

Mardin’i gezdi

Diyabakır ve Batman’da konser veren Derya Uluğ, Mardin’i de gezme fırsatı buldu. Hızlandırılmış bir Mardin çeşidi atan müzikçi, gezisinden fotoğrafları Instagram’da takipçileriyle paylaştı. Kentin tarihi yerlerini gezen Derya Uluğ, klâsik bir Mardin yemeğine de katılarak, dans figürlerini gözler önüne serdi.

Maço seven bayana hürmet duymam

Yeni Gazino’da sahneye çıkan Yonca Lodi, gazetecilerle bir ortaya gelerek, çarpıcı açıklamalar yaptı. Evlilikle ilgili sorulara, “tekrar evleneceğimi düşünmüyorum. Memnun evliliklere sahip arkadaşlarım var lakin bana bakılırsa değil” diye karşılık verdi. Yeni bir aşk var mı sorusunu ise “Kestane balının diyarı Zonguldak’tan herkese sevgiler” kelamlarıyla geçiştirmeyi tercih ederek herkesi güldürdü. Kendisi için ülkü erkeğin maço mu yoksa metroseksüel erkek mi olduğunu soran muhabirlere yanıt veren sanatçı, “Bana maço erkek demeyin! Yaşadığımız biroldukça şeyi birtakım bayanların maço erkek sevdasına borçluyuz. Bu tarifi ve bu tanıma uyan herkesi hayatımızdan çıkarmamız gerek. Maço erkek seviyorum diyen bayana hürmet duymuyorum” sözlerini kullandı. (Sayit DURMAZ)