Öpüşmeye siper oldu: Jennifer Lopez ve Ben Affleck’in aşk ateşi sönmedi

Beykozlu

New member
Jennifer Lopez ile Ben Affleck ya da basının onlara taktığı isimle Bennifer 2.0, evvelki gün de Brentwood’da birlikte vakit geçirdiler. ondan sonrasında Jennifer Lopez’in asistanı da onlara katıldı. Görünüşe bakılırsa, JLo ile asistanı sonrasındasında bir diğer randevuya gidecekti. Bu yüzden de Lopez ile Affleck’in ayrılması gerekti.

BİRBİRLERİNDEN GÜÇ AYRILDILAR
Bennifer çifti, ayrılmadan evvel birbirlerini uzun bir öpücük yağmuruna tuttu. Bu ortada paparazziler de onları bir daha yalnız bırakmadı. Lopez’in asistanı, çiftin öpüşürken görüntülenmesini önlemek için kameraların önünde durup onlara siper olmaya çalıştı. Lakin bunda da epey başarılı olamadı.

GAZETECİLERLE KONUŞMADI
Lopez ile Affleck birbirlerinden kuvvetlikle ayrıldı. Jennifer Lopez ile asistanı kendilerini almaya geren siyah renkli lüks araca gerçek ilerledi. Lopez, bir yandan fotoğraf ve imaj çekerken başka yandan da kendisine selam verip soru soran gazetecilerle hiç konuşmadan aracına bindi.

YENİ SENARYO MU?
Bu ortada Lopez’in asistanının elinde The Mother (Anne) yazılı bir taslak belgesi taşıdığı görüldü. Hoş yıldız sevgilisinden ayrıldıktan daha sonra lüks bir restoranda yemeğe gitti. Bütün bunlar da Lopez’in yeni bir senaryo üzerinde çalıştığı savlarını güçlendirdi.

O İMAJLAR TARTIŞMA YARATTI
Lopez ve Affleck son olarak çıktıkları İtalya tatilinde bütün dikkatleri üzerlerinde toplamıştı. Lopez’in doğum günü için gittikleri tatilde sergiledikleri imajlar, birtakım şahıslar tarafınca “ayrı kaldıkları 17 yılın acısını çıkarıyorlar” kimi şahıslar tarafınca da “bu aşk reklam kokuyor” halinde yorumlanmıştı.

SİNEMA SETİNDE BAŞLAYAN AŞK
Bir periyot Bennifer olarak anılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, birinci vakit içinderda 2002 yılında bir arada dol aldıkları Gigi isimli sinemanın setinde tanıştılar. Her ne kadar bu sinema, her ikisinin mesleğinde de pek övünülmeyecek bir iç bıraksa da onlar bir süre nişanlı kaldılar. Lakin daha sonra yolları ayrıldı.

HER İKİSİ DE DİĞERLERİYLE AİLE KURDU
Ben Affleck, 2005 yılında Jennifer Garner ile evlendi ve üç çocuk sahibi oldu. Çift, 2015’te yollarını ayırmaya karar verdi. Bu ortada Jennifer Lopez de Marc Anthony ile 2004 yılında evlendi. 2014’te boşanan çiftin ikiz çocukları oldu. Bu evliliğin akabinde Lopez, Alex Rodriguez ile uzun bir bağ yaşadı.

AŞK, KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Uzun ayrılığın akabinde Lopez, nişanlandığı Rodriguez’den, Affleck de bir arada olduğu sevgilisi Ana de Armas’tan ayrıldı. Artık Bennifer 2.0 olarak isimlendirilen çiftin aşkı ise kaldığı yerden devam ediyor.