“Okul bahçesinde tuhaf görüntüler yaşandı””

semaver

New member

Son yılların en büyük genç yıldızlarından biriydi. Ancak t-online ile yaptığı bir röportajda açıkladığı gibi, bu durum Mike Singer’ın günlük hayatı üzerinde oldukça olumsuz bir etkiye sahipti.

Bugün Mike Singer 23 yaşında genç bir adam. Ancak kariyeri 13 yaşında “Sesli Çocuklar” ile başladı. Dört yıl sonra 2017’de ilk albümü “Karma”yı çıkardı ve Almanya listelerine 1 numaradan girdi. Singer o sıralarda hala okula gidiyordu. Ani gençlik başarısı, Mucizevi: Uğur Böceği ve Kara Kedi (şimdi sinemalarda) adlı animasyon şeridinde süper kahraman Kara Kedi’ye şarkı sesini ödünç veren müzisyenin hayatını yepyeni bir hayata çevirdi. t-online ile yaptığı bir röportajda, bir anda neyin değiştiğini ortaya koyuyor.

t-online: “Mucizevi” genç süper kahramanlar hakkında bir film. Gençlik yıllarınız nasıldı?

Mike Şarkıcı:
Tamamen çılgın. Küçük yaşta müzik yaptım ve çok fazla yollarda bulundum, çok sayıda konser verdim ve gösteri sonrası partilere gittim.

Bu okulla nasıl uyumluydu?

Ailem raporlarını verirken öğretmenden her zaman dikkatimin kolayca dağıldığına dair bir not alırdı. Okulun sonuna kadar böyleydi (gülüyor). Okulu hiç bu kadar ilginç bulmadım ama aynı zamanda her zaman mümkün olan en iyi notları almaya çalıştım.

Bunun ailen için önemli olduğunu varsayıyorum.

Aynen öyle, müzikten dolayı okulu kaçırmama konusunda çok geride kalmışlar. İhtiyaçları karşılamak için özel ders aldım. O kadar çok seyahat ettiğim dönemler oldu ki Skype üzerinden ders aldım.

Sınıf arkadaşların için nasıldı?

Diğerleri hayatımda neler olduğunu çabucak anladılar. Aynı zamanda okul bahçesinde de tuhaf görüntüler yaşandı. Bazı kızlar okul bahçemizde durup beni beklemek için derslerini atladılar. Bu yüzden ondan uzaklaşmak için sınıfta çok fazla mola verdim.

Bu kulağa herhangi bir matematik testinden daha stresli geliyor.

Toplam! Bazen hocanın kapısından geçmek zorunda kalıyordum ve hep fark edilmeden A noktasından B noktasına nasıl geldiğime bakmak zorunda kalıyordum. Okul müdürüyle hızlıca konseptler üzerinde çalıştık. Okuldan çok destek aldım. Bugüne kadar bunun için minnettarım.

Şimdi “Mucizevi” de Kara Kedi’yi söyle. Seriyi zaten biliyor muydunuz?

Sadece adından. Altı yaşındaki kuzenime diziyi bilip bilmediğini sordum. Tamamen çıldırmış durumda. Bu yüzden benim için büyük bir onur. Kuzenim benim küçük kız kardeşim gibi ve bence bu deneyim bizi daha da yakınlaştıracak.

Uğur Böceği ve Kara Kedi genç izleyiciler için neden iyi rol modeller?

Her iki karakterden de çok şey öğrenebilirsiniz. Örneğin, şarkı sesimi Kara Kedi’ye ödünç veriyorum. Parçalanmış bir aileden geliyor, çok katı bir babası var ama yine de çok hırslı bir karakter. Filmde pek çok küçük bilgelik var.

Küçükken rol modelleriniz kimlerdi?

Özellikle müzik alanında rol modellerim oldu. Bir genç olarak Chris Brown’dı. Şarkıları ezbere öğrendiğim ilk sanatçıydı. Sonra Justin Bieber’ın havalı olduğunu düşündüm. Ama sonra kendi yoluma odaklandım.

Hala meslektaşlarınızın bugün ne yaptığına bakıyor musunuz?

Çılgın bir müzik zevkim var. Caz, pop, rap, hit dinlerim. Çok fazla etki var ama artık kimsenin ne yaptığına dikkat etmiyorum ve sonra başka biri gibi konuşmak istiyorum.