Olimpiyat şampiyonu Kristina Vogel televizyona çıkışını kutluyor

semaver

New member
“Benim için çok heyecan verici”

Olimpiyat şampiyonu “Unter uns” programında televizyona çıkışını kutluyor

11/11/2024 – 12:04Okuma süresi: 2 dakika

Kristina Vogel: Eski atlet yakında ana ekranlarda yanıp sönecek.

Resmi büyüt

Kristina Vogel: Eski atlet yakında ana ekranlarda yanıp sönecek. (Kaynak: IMAGO/Sabina Spöttel/imago)

“Unter uns”da büyük sürpriz: Olimpiyat şampiyonu Kristina Vogel yakında bir bölümde karşımıza çıkacak. Arkasında yatan budur.

Eski pist bisikletçisi Kristina Vogel, RTL'nin “Unter uns” dizisinde konuk oyuncu olarak yer alıyor. 2018'deki düşüşten bu yana felçli olan iki kez Olimpiyat şampiyonunun anlatıldığı bölüm 18 Kasım'da yayınlanacak. 34 yaşındaki oyuncunun ilk oyunculuğu RTL yardım kampanyasının bir parçası olarak gerçekleşiyor.

Kristina Vogel, RTL'ye şunları söylüyor: “Schillerallee'nin bir parçası olmam teklif edildiğinde elbette son derece mutlu oldum.” Karar hakkında uzun süre düşünmesine gerek kalmadı çünkü bu aynı zamanda bir hayırseverlik projesiydi: “Burada RTL yardım kampanyasına da dikkat çekebilirim ve etkinliğe hak ettiği sahneyi verebilirim.”

Kristina Vogel uzun yıllardır kamuoyunun önünde ve kamera önündeydi ama rol oynamak onun için zorlu bir işti. “Üç setim vardı, sorun değildi” diyor ve bunu yapmak için yine de konfor alanından çıkması gerektiğini ekliyor.

Kristina Vogel şöyle açıklıyor: “Sonra bunun benim metnim olduğunu ve bir şekilde oraya gitmem gerektiğini bilerek oyunculuk yapmak benim için yine de çok heyecan vericiydi. Ama güzeldi.” O kadar güzeldi ki bir gün bu deneyimi tekrarlayacağını hayal edebildi: “Eğer 'Unter uns' tekrar sorarsa – beni ara.”

Genel olarak Kristina Vogel birçok sosyal projede yer alıyor. Bu yıl, diğer şeylerin yanı sıra, “24 Saat Katılım Yarışması”nın ve “Stiftung RTL – Çocuklara yardım ediyoruz eV”nin diğer katılım projelerinin hamisi. Vogel ayrıca çocuklara yardım projesi “Atempause” için “Unter uns” oyuncu kadrosuyla para topluyor.