semaver
New member
Anna Netrebko, en son anlık görüntüsüyle derin içgörüler sağlıyor. Bu enstantane ile soprano sadece ev işlerine dikkat çekiyor.
700.000’den fazla kişi onu Instagram’da takip ediyor. Anna Netrebko, günlük hayatlarını genellikle kendisinin sahnedeki fotoğraflarıyla veya ailesiyle fotoğraflarıyla tatlandırıyor. Ancak son fotoğrafı farklı.
“Ev ne kadar büyükse, o kadar çok iş”
Orada soprano, parlak bir pantolon ve siyah kadife bir blazer giyen bir aynanın önünde kendini gösteriyor. Ayrıca 51 yaşındaki sütyen, hafif açık ceketinden ortaya çıkardığı dantelle kombinlendi.
Anna Netrebko bu fotoğrafta cazibesiyle oynuyor. Ancak anlık görüntü hakkında baştan çıkarıcı bir şeyler yazmak yerine, takipçilerini hala yapması gereken ev işleri hakkında bilgilendiriyor. Fotoğrafa “Ben gitmiyorum. Sadece bir sürü ev işi. Ev ne kadar büyükse, o kadar çok iş var.”
Hayranları, yalnızca yorum sütununda onunla hemfikir olabilir. Örneğin bir kullanıcı, “Ev halkı bazen basitçe gereklidir” yorumunu yaptı. Başka bir kullanıcı “Günlük çalışma olmadan hiçbir gün bitmez” diyor. Ancak çoğu takipçi ona “ateşli”, “vay canına” veya “çok güzel görünüyorsun” gibi iltifatlar ediyor.
Ceketin altından çıkan iç çamaşırı da yorumlarda bahsediliyor. “Tatlım, sütyenin dışarı çıkıyor!” bir takipçi yazdı. “Güzel sütyen” yorumunu yaptı başka bir takipçi. Başka bir hayran ona “baştan çıkarıcı” dedi.
“Ukrayna’ya karşı savaşı şiddetle kınıyorum”
Anna Netrebko ilk kez yedi yaşında sahneye çıktı – o zamanlar balerin olarak, ancak daha sonra şarkıcı olarak. 16 yaşında bir müzik kolejine gitti. Şimdi, 35 yılı aşkın bir süre sonra, opera dünyasını soprano olmadan hayal etmek imkansız.
Ancak Rus-Avusturyalı opera sanatçısı, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın başlamasından bu yana eleştiriliyor. Anna Netrebko’nun Putin ile bağlantıları olduğu söyleniyor. Kendini net bir şekilde konumlandırmadığı için bazı angajmanları kaybetmişti. Savaş başladıktan bir ay sonra “Ukrayna’ya karşı savaşı açıkça kınıyorum” dedi.