Orman kampı: Tessa Bergmeier çıktı

semaver

New member
Büyük finalden önce daha fazla sıralama olacak. Üçüncü ünlü, Pazar günü orman kampından ayrılmak zorunda kaldı.

Geri sayım başladı: Bir hafta içinde “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın!” 16. sezon finali yerine. Ancak sadece üç ünlü 29 Ocak’a kadar kampta kalmayı başaracak ve bunlardan sadece biri tacı ve sonunda 100.000 avroluk para ödülünü alacak. Kimin olacağına seyirciler karar verecek. Cuma gününden beri favorilerini her gün arayabilir ve böylece orman tahtında kimi görmek istemediklerini çözebilirler.

İlk duyuru kampçıları çoktan şaşkına çevirmişti: sunucu Verena Kerth sırt çantasını toplamalıydı. Cumartesi günü ilk onu kaçıran Neue Deutsche Welle şarkıcısı Markus Mörl oldu.

Tessa Bergmeier orman kampından ayrılmak zorunda

Şimdi onları üç numaralı ünlü takip ediyordu: Seyircilerden en az telefon alan Tessa Bergmeier kamptan ayrılmak zorunda kaldı. Model için bir kurtuluş: “Çok mutluyum. Şanslıyım” açıklamasının ardından tezahürat yaptı. “Sanki kelepçelerimi çıkarıp beni hapisten çıkarmışlar gibi.”

Tessa Bergmeier için orman kampı sona erdi.
Tessa Bergmeier için orman kampı sona erdi.

Tessa Bergmeier için orman kampı sona erdi. (Kaynak: RTL)

Günlük t-online anketimizde – bu yıl orman tahtına kim çıkacak – kısa süre önce Tessa en az oyu aldı. Lucas Cordalis ise uzun süre favoriydi. Ancak geçtiğimiz günlerde hit yıldızın yerini model Papis Loveday aldı. Son değerlendirmede Cecilia Asaro ikilinin önündeydi.

Şimdi orman tacı için yarışta hala dokuz yıldız var. Fotoğraf gösterimizde kimin hala orada olduğunu görebilirsiniz. Bu arada, 29 Ocak’taki final ilk kez bir Pazar günü “Ben Ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın!” Öykü. Taç giyme töreninden bir gün sonra, RTL büyük buluşmayı gösteriyor.

Gömülü içerik simge resmi

Göm