semaver
New member

Marc Terenzi son zamanlarda alkol ve uyuşturucu kaçakçılığıyla birçok manşete çıktı. Cumhuriyet savcılığı şimdi cinsel tacizi soruşturuyor.
Şarkıcı Marc Terenzi’nin şu sıralar karşı karşıya kaldığı ciddi iddialar var. Ünlü oyuncunun 15 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulunduğu belirtildi. “Bild” tarafından yayınlanan bir habere göre bu, mağdur olduğu iddia edilen kişinin annesinin Leipzig’de polise yaptığı şikayetin sonucudur.
Buna göre Terenzi, kıza birkaç resim ve mesaj gönderdi. Gencin Terenzi ile çalışan bir müzik menajerinin kızı olduğu söyleniyor.
Reklam, özellikle 2018 yazında ve 2022 yazında meydana geldiği söylenen iki olayla ilgili, “Bild” Leipzig savcısının yaptığı açıklamadan alıntı yapıyor. Diğer şeylerin yanı sıra “cinsel taciz şüphesi” nedeniyle belirlendi. Şikayet zaten Ağustos 2022’de yapılmıştı.
Şu anda Terenzi aleyhine dava açılıp açılmayacağı kontrol ediliyor. Buraya kadar masumiyet karinesi geçerlidir. Soruşturma tamamlandıktan sonra karar verilecek. Şovmen aleyhindeki ileri soruşturmalar için kanıtların yeterli olup olmadığı hala belirsiz.
Terenzi’den ayrılan bant
Son zamanlarda Marc Terenzi hakkında birçok manşet atıldı. Yerli Amerikalı, kısa süre önce yeni kurduğu erkek grubu Team 5ünf’ten atıldı. Eski meslektaşı Jay Khan’ın Terenzi’ye bir metin mesajı yazdığı söyleniyor: “Bu kadar cahil, vicdansız ve açıkçası kırık olduğuna inanamıyorum Marc. Yardıma ihtiyacın var ve kesinlikle yanlış yerlere bakıyorsun.” Khan’ın bununla tam olarak ne kastetmiş olabileceği bilinmiyor. Burada bununla ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Şarkıcı, sınır dışı edilmesi konusunda oldukça rahattı. Bir RTL röportajında, “Kesinlikle mükemmel değilim ama gruptan ayrıldığım açık” dedi. Artık yeniden tek başına müzik yapmak istiyor.
İlişki sorunları hakkında manşetler
Terenzi ayrıca orman kampında adaydı. 2017’de “Ben Bir Ünlüyüm – Beni Buradan Çıkarın” yarışmasına katılanlardan biriydi ve sonunda ormanın kralı oldu.